Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom kiverni a fejemből? Nem is ismerem, nem is létezik pedig, de nagyon megtetszett. (18/L)
Figyelt kérdés
Ez egy hónapja történt kb. Összejöttünk barátokkal/barátnőkkel a szokásos esti filmnézésre egyikünknél, és a Harry Potter X-edik részét néztük. (Itt már a szereplők idősebbek voltak, nem kisgyerekek, kb. mi korunkbeliek voltak.) Én a Harry Pottert egyáltalán nem szeretem, a korábbi részeket sem láttam, csak most kénytelen voltam nézni, annyira nem volt vészes, dumáltam közben, de egyszer csak felfigyeltem benne egy srácra, aki valahogy nagyon megtetszett a filmből, elbűvölőnek láttam, főleg amikor közelről is megmutatták, láttam a szemét, a szeme nagyon szép volt, igéző...ez lényegtelen, a lényeg az, hogy azóta állandóan rá gondolok, álmodtam is vele. Én szinte egyik szereplőnek sem tudom a nevét a HP-ből, ezért rákérdeztem a barátaimtól, ők meg kiröhögtek, hogy komolyan tetszik nekem, pedig minden csávó nagyon gáz a filmből. Igen, a többi tényleg gáz, de ő nem az. Ide inkább nem írom a nevét, mert nem akarom ugyanezt olvasni a kommentekben. :D A kérdésem az, hogy hogyan tudnám kiverni a fejemből? Olyanokat ne írjatok, hogy jöjjek össze egy pasival, mert nem szeretnék, nem rég volt vége az előző kapcsolatomnak, szóval valami más megoldást akarok. Hülyének érzem magam emiatt nagyon, hogy egy filmszereplő ennyire megtetszett nekem, tényleg...Mit tehetek ez ellen?2014. jan. 14. 17:04
11/25 A kérdező kommentje:
Nem hittem volna, hogy ennyire érdekes, hogy ki volt az. És leírtam, hogy nem mondom meg. Privátban sem fogom megmondani. Higgyétek el, lényegtelen, ne találgassátok. Győzzétek le a kíváncsiságotokat, inkább a kérdésre válaszoljatok.
2014. jan. 14. 17:40
12/25 anonim válasza:
Írd már le, névtelenül úgysem tudunk neked ártani. :)
13/25 anonim válasza:
Mit könyörögsz neki, hogy írja le?! Én már kizárásos technikával rájöttem, hogy a Cedric Diggory volt az, ki más lehetett?! Ő az Edward Cullen a Twighlightból, ez egyértelmű!!!!
15/25 anonim válasza:
Adjon már valaki zöld kezet, hányszor kell leírnom a nyilvánvalót, hogy Cedric az!!!??? Gondoljatok bele az esélyekbe: pozitív szereplő volt, jó ember, szegényt mindenki sajnálta, amikor meghalt, ráadásul késő bb ő lett az alkonyat főszereplője, és a mai fiatalok odáig vannak érte. Kell ennél több bizonyíték?!
16/25 anonim válasza:
Én is nemlétező emberbe vagyok szerelmes. Mentálisan nem vagyok ép. XDDD
Amúgy nem Voldemort fiatal énje az? :D Ő amúgy jól néz ki.
17/25 anonim válasza:
# 15/15 Időpont ma 18:12
minek pattogsz mint egy tébolyult bolha?
nem bizonyítottál semmit.
18/25 anonim válasza:
Bele szerintem te vagy szerelmes. Akkor is az enyém lesz a zöld kéz. Én egyébként olvastam a könyvet, és sokat ír Dumbledore tekintetéről. Nem Dumbledore az, kérdező? Mondjuk a nem nevezhető fiatal srácnak. De én amúgy teljesen biztos vagyok Cedricben. Hol az a zöld kéz és az egyetértés, kérdező?!
19/25 A kérdező kommentje:
Tényleg fejezd be, nem találtad el, hiába erősködsz. Piros kezet adok, nem zöldet, ha tovább osztod itt az észt.
Látom nem nagyon lehet erről leszakadni, ezért elmondom. Draco az. Elégedettek vagytok?
2014. jan. 14. 18:32
20/25 anonim válasza:
Nah, ez lett volna a huszadik tippem, az olyan ronda!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!