Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ti tényleg nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti tényleg nem szeretitek a szilikonmellet?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben több olyan férfivel beszélgettem, akik egybehangzóan állították, hogy addig fújoltak a szilikonmellre, amíg nem találkoztak élőben velük, azóta imádják őket. Szóval felmerül a kérdés: aki állítja hogy nem szereti őket, az fogott már élőben szilikoncicit?
2014. jan. 13. 23:24
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
nem volt még dolgom ilyen csajjal, remélem nem is lesz...ha netán mégis, egyéjszakásnak megfelel..utána majd nyilatkozok
2014. jan. 14. 00:15
 22/29 anonim ***** válasza:

volt szülés utáni és szilikonos is

nem rajongok érte de nem zavarom ki az ágyból

2014. jan. 14. 01:27
 23/29 anonim ***** válasza:

Ne haragudj meg, semmikepp sem azert fogom ezt irni, mert bantani akarlak, de valoszinuleg a te eseted tipikus pelda arra, amikor valaki a testi adottsagai miatti szorongast mutettel akarja megoldani, de a legtobb, amit elerhet a mutettel, az valojaban annyi, hogy lecsereli a jelenlegi szorongasat egy mas tipusura.

Hiszen mar most azon ragodsz, hogy ha majd megmutteted, akkor meg - feltetelezesed szerint - az lesz a problema, hogy a ferfiak munonek fognak tartani, vagy mindenfelet gondolnak majd rolad az implantatum miatt.

Erezhetoen szorongo, onmagaval elegedetlenkedo, onmagat folyamatosan ostorozo tipus vagy, es nem azt mondom, hogy semmikepp se muttesd meg magad, de erdemes lenne kicsit dolgoznod azon is, hogy el tudd magad fogadni, hogy a noiesseget ne kosd ennyire a mellek meretehez, hogy ne igyekezz egyszerre minden ember igenyeinek es izlesenek megfelelni, hanem elsosorban talald meg magadban belul azt a fix pontot/ertekrendet, amihez igazodni tudsz es ne tedd ennyire fuggove az onkepedet a kulso velemenyektol.

Mert ha megcsinaltatod a melleidet es utana amiatt fogsz szorongani, hogy vannak, akik nem szeretik a szilikont es biztos munonek tartanak majd, akkor ugyanugy fogod megkeseriteni a sajat eletedet, ahogy valoszinuleg jelenleg is teszed, csak most mas miatt.

2014. jan. 14. 10:41
 24/29 anonim ***** válasza:
én is szeretnék normál méretű szilikont és nekem alapból kemény a cicim szóval sok változás nem hiszem h lesz és a barátom is úgy van vele h megfelel neki ami most van de mivel én szenvedek miatta azt mondta akkor csináltassam meg ettőjl még nem leszek más természetű magyarul ribi mert ugye az emberek rögtön erre gondolnak amiben van igazság mert a legtöbb műmellű az is de szerintem normàlis nőknek is van.
2014. jan. 14. 11:24
 25/29 A kérdező kommentje:

Jesszus, ennyiből hogy lehet ilyet leszűrni? Szó nincs szorongásról. Jó nő vagyok így is, tény hogy nem tökéletes. De hát senki nem az.

Nem a férfiak miatt akarom megcsináltatni a mellem. Főleg hogy miután már lesz 2-3 gyerekem, valószínűleg nem óhajtok többet pasizni, hanem a férjemnek akarok tetszeni.

Aki egyébként a kérdésben említett férfiak közül egy, nincs baja a szilikoncicivel. Szóval attól se félek, hogy elhagy.

Inkább a dolog filozófiája izgat. Ugyanarról a jelenségről lenne szó, mint a hajfestés vagy a szőrtelenítés esetében? Nem is olyan rég kígyót-békát kiabáltak az ilyen nőkre, elhordták őket minden utcasarkinak. Ma pedig igényes nő szőrtelenít, és bizony ha elkezd őszülni, a haját is festi. A "tisztességben megőszült" kifejezés pedig már csak a mesékben létezik.

Szerintem simán lehet, hogy a szilikonmellel is ugyanez lesz. Ma még betegnek titulálják, aki ilyet akar, önbizalomhiányosnak, esetleg repedtsarkúnak. De néhány évtized múlva teljesen normális lesz, hogy akit kis mellekkel vert meg a sors (és az mondja, hogy ez nem istenverése, aki szintén úgy van vele, mint én, hogy ha szabott ruhát, blézert, kabátot vagy csak egy egyszerű blúzt szeretne, mehet a szabóhoz sokszoros áron, mert egy boltban se talál olyat, ami neki jó), az megnagyobbíttatja, mindenféle hókuszpókusz nélkül.

2014. jan. 14. 11:52
 26/29 anonim ***** válasza:
azt leszámítva, hogy a gyantától nem torzulhat el egy életre a melled.
2014. jan. 14. 12:03
 27/29 A kérdező kommentje:
Jó, de most nem erről van szó :) Ennyi erővel érvelhetnék azzal is, hogy a hajfestékek rengeteg rákkeltő anyagot tartalmaznak még ma is, a régiek meg pláne. Mégis öt nőből négy festi a haját és ezen senki nem rökönyödik meg.
2014. jan. 14. 12:38
 28/29 anonim ***** válasza:

Ez esetben elnezest kerek, valoszinuleg valamit felreerthettem.

Akkor viszont azt tudom mondani, hogy van, aki szereti a szilikonmelleket, van, aki elbol elutasitja es van, akit nem foglalkoztat kulonosebben. Minden verziobol lehet talalni ferfit.

Aki nem szereti, valoszinuleg azert nem szereti, mert eleve nem tulajdonit nagy jelentoseget a mellek meretenek, vagy a termeszetesseget kedveli es nehezen fogadja el mar a tudatat is, hogy egy muanyagdarab van beultetve a no testebe, vagy kifejezetten a kisebb meretu melleket talalja vonzonak.

Es persze ott lehet az a mogottes gondolat is, hogy nem feltetlenul helyenvalo, ha egy lany ennyire nem kepes megbaratkozni a sajat testevel: mitol lehet ez, miert van az, hogy mig egyes lanyok tokeletesen harmoniaban vannak onmagukkal egeszen apro mellekkel is, addig masok elengedhetetlenul szuksegesnek erzik, hogy megmuttessek magukat...

A hajfestessel nem hasonlitanam ossze, nincs egy sulycsoportban egy otthon is konnyeden elvegezheto hajszinezes, egy korhazi korulmenyek kozott, a test felvagasaval jaro muteti beavatkozassal.

De persze lehetseges, hogy a jovoben sokkal gyakoribba es rutinszerubbe valik a test mesterseges, kulso beavatkozassal torteno alakitgatasa, de akkor meg folmerul a kerdes, hogy hol van ennek a hatara, mely mas testreszekre fog meg kiterjedni, ki donti el, hogy melyik tesreszt hogyan alakitsuk, hogy az megfelelonek szamitson (ki szerint mi a megfelelo egyaltalan?), tenyleg a testunket kell-e alakitani a divathoz, vagy a divatnak kellene idomulnia a legkulonfelebb testi adottsagokhoz.

2014. jan. 14. 15:01
 29/29 anonim ***** válasza:

"hogy ha dekoltázst akarok, félelmetesen hatalmas push-upra van szükség"

Na én meg pont ezt utálom, hogy rengeteg nő hord ilyet és amikor meg leveszi akkor meg a köldökét verdesi a mellével...

Volt már sajnos hozzá szerencsém, és szerintem ez tök gáz, vagy emelje ki kicsit és tudasítsa magába hogy ez van, vagy ne vegyen ilyen full kiemelő, parasztvakító melltartót.

Én sem rakok a gatyámba 25 centis mű fa.s.zt hogy azzal menözzek.

Szerintem a szilikon mell nem rossz igen fogtam már, de nekem a tenyér be mászós tetszik ami a kicsítől nagyobb, de a közepesnél kisebb, viszont vannak azok a nagyon nagyok na az szerintem ronda,és gnóm.

2014. jan. 15. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!