Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti tényleg nem szeretitek a szilikonmellet?
Nem szeretem mert kemény, semmi mell érzete sincs. Meg a tudat hogy az nem mell hanem szilikon...
23F
Fel sem ismerik! :DDD
Valamelyik nap volt egy kérdés, sajnos már nem találom, volt három kép, hogy melyik lány melle tetszik. Ameddig követtem a válaszolókat, 1-2 kivételtől eltekintve mindenki arra szavazott, amelyikről messziről kiabált, hogy "szilikon! sziliiikoooon!" :D
"Szóval amikor összejössz egy nővel, és levetkőzik, rádöbbensz hogy műmelle van, kizavarod az ágyadból. De ha ekkor közli, hogy rákos volt és azért van műmelle, akkor megint áll rá a cerka? "
Régen rossz, ha ezek az ágyban derülnek ki.
És nem, nekem nem kell implantoszaurusz.
mérettől függ
az ilyen orbitális nagy mellek, amik teljesen egyértelműen szilikonból vannak, elég r*bancosak
de ha normális keretek között maradsz, olyanra csináltatod csak mint amilyen egy szép természetes mell tud lenni, azzal nincs baj szerintem :)
Az a baj a szilikon cicivel, hogy alig érez valamit.
Labdázgatni persze lehet vele, de a nőt izgalomba hozni, - hát kevésbé, én meg azért örülök, hogy a nőkön van olyan. Ha kicsi, ha nagy, ha lóg: működik. A szilikon meg nem.
Szerintem kinézetre pl. egy ilyennel nincs semmi baj:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!