Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szeretitek az ilyen fiúkat?
Magasabbak az átlagnál (185 cm és fölötte),nem páwa haja van,hanem normális pl. ehhez hasonló : [link]
kedves mindenkihez,nem bántja meg a lányokat,jó tanuló,vannak céljai az életben,csak normális lányra vágyik,ribiktől undorodik.Barna hajú,barnás-zöldes színű a szeme.
Rossz tulajdonságok : Magányosfarkas,baráti társaságba néha jár csak,mindent egyedül szeret csinálni,általában csendes,nem szeret hangoskodni nyílvánosan..
Idősebbnek néz ki,de csak 16-18 év körüli.
Első mondott valamit.
Tiszta Marshal Ericsen (nemtudom ,hogy kell írni).
Nekem attól függ, hogy velem milyen lenne. Ha velem is nyuszika lenne, akkor nincs miről beszélni.
Első, azért nem vagy semmi, leírtad a nyers valóságot. :D Ez tetszik. :D
Ha úgy is csendes, ha egy jó barátjával van, esetleg barátnőjével, akkor az nem jönne be, mert azért egy idő után a másik fél úgy érzi, hogy nem is akarsz vele beszélni. Meg lehet már nem fog tudni mit felhozni témának.
A haj nem jön be ( nekem ), de jobb mintha páwás hajad lenne.
Barna hajú + zöld szemű srácokról eddig csak rosszat hallottam. Bár nem ismerlek, lehet, hogy te kivétel vagy.
A magasságod viszont tetszene :D
Én 175 cm magas vagyok így hozzám tökéletes a 185 cm-es pasi.Imádom az ilyen hajat csak szőkébe ink. ! a barna szemekbe eltudok veszni olyan gyönyörűek ! szeretem ha baráti társaságban vagyunk . szeretem ha kimondja amire gondol ,de nem sért meg másokat vele ! ( ink nekem mondja )
bírom ha nem néz ki 18 éves korában 28 -nak :) (mert akk mi lenne 70 éves koában ? ),tehát nem néz ki öregebbnek :)
egyébként mg mielűtt meg kérdeznétek a saját pasimat írtam le !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!