Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rendszeres gyk-s felhasználókat kérdezném: Titeket mi visz rá, hogy nap mint nap itt legyetek fent?
Figyelt kérdés
2014. jan. 13. 02:31
11/22 anonim válasza:
Jobb itt olvasgatni sokszor a jobbnál jobb kommenteket mint melózni éjjel!- ja, függő vagyok! :D
12/22 anonim válasza:
1. Nem vagyok álmos
2. Mi más dolgom lenne éjjel egyedül ?
3. függő vagyok :D
13/22 anonim válasza:
Ha engem itt láttok, akkor tudják: tanulnom kellene. :D
14/22 anonim válasza:
Nem találok jobb,érdekesebb és szórakoztatóbb olvasmányt.
De lehet,hogy simán csak gyk függő vagyok.
15/22 anonim válasza:
Mert itt egyértelműen jobb mint az anyaméhben.
16/22 anonim válasza:
Segíteni akarás. És persze jó röhögni a trollokon. :D
18/22 anonim válasza:
Keresek valamit, de még nem találtam meg.
20/22 anonim válasza:
Nem minden nap jövök fel,de azért már évek óta rendszeresen. Mindig vannak olyan kérdések, amiken nagyon jókat nevetek :DDD Van hogy segítek, van hogy csak unaloműzésből válaszolok egy kérdésre, pl. most erre. xd
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!