Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rendszeres kondizás "pénisz csőkkenéshez vezet "?
Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy egy ember 3 évig gyúrt és 15 cm ről 12 cm re ment őssze neki . Ez menyire igaz ? Valoság alapja van esetleg? vagy csak kamú !.?
(Heti 3 szor kondizok és tejsavó fehérjét iszok .) Az helyes írásért bocs tabroól voltam .
2013. dec. 3. 22:56
1/10 anonim válasza:
Igen, ha sokáig gyúrsz puncid lesz a kis kukid helyett.
2/10 anonim válasza:
akkor nekem már minuszban van? :O
jó tudni! :D
3/10 anonim válasza:
Igen, elnyelték a #11-12 hasizomkockái
4/10 anonim válasza:
(Egyébként valaki megmondaná nekem mi köze a helyesíráshoz annak, hogy valaki tabról vagy telefonról ír?)
5/10 anonim válasza:
És tabroól nem lehet helyesen írni? Sosem értettem az ilyen kifogásokat... Mindegy... Lényeg a lényeg, hogy valószínűleg inkább a megnövekedett izomtömeg jobban körülveszi a pénisz tövét és kisebb része lesz a "felszínen". Ugyanúgy, mint a kövéreknek.
6/10 anonim válasza:
Akkor Schwarzeneggernek elég kicsi lehet...
7/10 A kérdező kommentje:
Kedves 4-5 ös 1. Ok az az hogy sok telefonon és egy-két tabon nincs helyesírás ellenőrző. 2. Ok hogy kicsik a betük így könnyű félregépelni .3 Ok hogy így talán a sok idióta nem kezd el minden ékezetbe belekötni . :-)
2013. dec. 3. 23:11
8/10 JoeyTribbiani válasza:
Igen ez valóban így van . És nem csak az irigykedő lusta emberek találták ki :)
9/10 anonim válasza:
Napi egy faroktámasz és minden rendben lesz!
10/10 anonim válasza:
Az elég baj ha helyesírás ellenőrző kell ahhoz, hogy helyesen írj.
Tabról írok és odafigyelek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!