Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Tudod nem ide kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tudod nem ide kéne írni. Az baj ha a menstruációm 2héttel korábban jött meg? Amúgy 2éve volt az első, és már nagyából rendszeres volt.

Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 07:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Én 9 éve menstruálok, és még mindig nem tudom kiszámolni, mikor fo megjönni, csak saccolni tudom:S Szerintem ezel ne foglalkozz, majd be fog állni a húszas éveid közepére pontosan (ezt mondják...). Szóval ez nem gond:) 20/l
2012. jún. 15. 12:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Én már 2,5 menstruálok és már kezdet rendszeres lenni, de egyszer sokat késet máskor meg előbb jött meg sokkal. Nagyjából azért rendszeres, de azért még mindig nem. Meg mostanában görcsölni is szoktam, meg hasmenésem is volt alatta, olvastam hogy sokaknál ez megszokott mindig. De nekem ez nem volt eddig, nem tom van-e gyógyszer rá. Szóval sztem még várni kell hogy beálljon vagy lehet nem mindenkinél lesz rendszeres.
2012. jún. 17. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!