Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dohányoztok? Tolerálod-e, ha a párod dohányzik?
Én nem dohányzok.
Nincs barátnőm de még egy dohányzó lányt is elfogadnék.
igen, és tűri, de nem szereti. Amúgy nekem bejönnek a dohányzó lányok :), de páromhoz valahogy nem illik, szóval őt nem tudnám elképzelni dohányozni.
17/f
Én férfi létemre nem dohányzom.
Ha egy lány dohányzik nem baj, csak legyen hajlandó lemondani róla, segítek neki ott ahol kell. Kis léptekben, csökkentett adagokban.
Nem tűröm el a dohányzást.
Én nem, barátom igen és sajnos huzamos ideje.
Megpróbáltam leszoktatni, egy időben sikerült elérnem, hogy csak elektromosat szívjon majdnem 3 hónapon keresztül, aztán jött a meló, és mivel ő vendéglátásban dolgozik eléggé stresszes és nem bírja cigi nélkül...amit utálok.. de én már annak örülök, hogy a napi egy dobozról 2 szál lett, néha 1.
Tudja, hogy utálom és rosszul vagyok ha érzem a száján, de főleg, hogy most távkapcsolat van, tripla melóval, nem tudnám befolyásolni.
Tolerálom, amennyire lehet...tudja, egyszer hogy kiadom az ultimátumot, ha komolyabban gondolja a jövőnket.
dohányzom
vagy elfogad ilyennek vagy nem tart sokáig a kapcsolatunk
én nem kényszerítek senkit hogy dohányozzon így elvárom hogy engem meg ne kényszerítsen a leszokásra
nekem se szúrná a szemem hogy barátnőm megissza az esti sörét (antialkesz vagyok) a tv előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!