Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj van a gondolkodás gondommal?
Én nem ítélem el a másik oldalt , leszögezem. Nem azt ítélem el hogy ők másképp élik meg a dolgokat. Nem. Én az emberi képmutatást ítélem el.
És látod milyen vicces ez az egész ? Te is első látásra ( most olvasásra ) ítélsz. Nem ismersz. Csak ebből a kérdésből levágtad hogy egy élet tapasztalatlan kis csitri vagyok , akit nem érdekel más csak a bulik , a pasik , meg a népszerűség. Oké. Fogtam. Viszont , te milyen alapon állítod ezeket rólam ? Nem állítom hogy mindent tudok az életről , de ahogy látom te se , nem számítva hány éves vagy , mert ha ennyire sokat tudnál , nagyon tapasztalt lennél nem csitriztél le volna. Itt nem azt mondom mint te rólam ismeretlenül , hogy nem vagy érett nem. Hiszen ésszerű érveket hoztál fel ellenem. Itt azt állítom hogy nem vagy teljesen érett ahogy senki sem , szerintem nincs egyetlen egy ember sem a bolygón aki elmondhatná hogy mindent tud az élet dolgairól , mert az nem bölcs , hisz bölcsesség az hogy bevalljuk mennyi mindent nem tudunk még. Mert tanulunk életünk végig.
Itt azt akarom kifejezni , hogy nem lehet rögtön csak úgy lecsitrizni valakit , mert képzeld azon kívül hogy élvezem az életemen , vannak céljaim , ambícióim . Ergo , honnan tudod te én mit éltem meg ? 15 éves vagyok , igen , de mutatta nekem a világ a cudar oldalát is. Most nem sajnáltatni akarom magam , mert mindenél jobban utálom a sajnálatot. Honnan tudod te hogy milyen a családom ? Milyen fontos embereket veszítettem el életem során ? Mennyit küzdöttem ?
Nem biztos hogy érted mit akarok evvel kifejezni , de most pont igazoltad gondolatimat.
#11: Ez mind szép és jó, de 15 évesen elég röhelyes ilyen "nagy" dolgokat kijelenteni. Te csak egy lázadó tinilány vagy. Minden tinilány másnak hiszi magát a többieknél. Szerintem abban, hogy bulikba jársz meg részegeskedsz, meg balhés vagy, semmi különleges nincs. Ettől nem leszel szimpatikus, sem egyedi. Az igazán más emberek nem hangoztatják, hogy mások... Ja, szóval nem magától értetődő :)
Hidd el, rengeteg hozzád hasonló ember van. Sok.
15 évesen szereted a szexet? Gratulálok.
RRRRRRRRR!
Kezdem ott, hogy nem ítéllek el. DE. Mindenkinek megvan a saját maga drámája. Mindenki vesztett el embereket, mindenkinek voltak bitang rossz napjai, évei, stb. Nem kell magad piedesztálra emelni, csak mert "az élet megmutatta a cudar oldalát". Hidd el, vannak, akiknek sokkal rosszabb. De nem feltétlen az a megoldás, hogy a bulikba és alkoholizmusba menekülsz 15 évesen.
Jössz azzal, hogy mert te így vagy önmagad, ez oké. De mégis mi volt a célod ezzel a kérdéssel?
Igen, sokak szerint ez a gondolkodásmód rossz. És ezt elmondják, te pedig hajtogatod tovább, hogy de te így vagy önmagad. Ez így nem sokra vezet..
Amúgy keress "hipstereket", az ilyen beállítottságú ismerőseim jó része ugyanígy gondolkozik. Ők valószínűleg nem fognak elítélni a lázadás meg a szabadszelleműség miatt.
Valóban nem pártolom, de mielőtt ítélkezem, próbálok rájönni az okokra, ki mit miért tesz.
Ebben egyet értünk, tényleg nem lehet tudni, ki mit élt át. Viszont, kukkold meg jobban a nevem, nem én csitriztelek le.
Az alkalmi ivásból is könnyen lehet alkoholizmus. Nem egy ismerősöm kezdte így, és kettőről tudok, aki mára Londonban dolgozik prostiként. (Persze e nem jelenti azt, hogy mindenki így végzi..) Egyébként a piálást tényleg félreértettem, nekem úgy jött le, hogy rendszeresebb.
A műbarátokat meg hagyd a francba, jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!