Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj van a gondolkodás gondommal?
Legyél a feleségem!
(másik feka bari)
Ez vagy te, oké. Mi meg ezek vagyunk mi. Tudod többféle személyiségtípus létezik, te a lázongó szabadszellemű vagy, de nem mindenki az. Nem mindenki akar úgy élni mint te, nem mindenkinek vonzó ez, és igen, sokan elítélnek, mert nekik meg olyan az értékrendjük. Az emberek mások. Engem elszomorít a rosszindulat, de sokszor én is élek vele.
Nem gondolom hogy 15 évesen mindennaposaknak kellene lenniük a részeg estéknek, a szexnek. Nem, én nem úgy látom, mint te :) Neked sem kellene ezen fennakadnod, de te is megteszed, ugyan úgy a téged elítélőek pedig veled szemben teszik ezt. Így működünk drágám...
És az emberek meg húzzák a szájukat, amikor a 15 éves életből még semmit nem tapasztalt csitri azt gondolja, őőő különlegesen és a többinél sokkal többet gondolkozik mert nem, nincs így. Nem csak te teszed ezt. Egyenlőre nincs jobb dolgod mint buliba járni meg szexelni.... nem valami nagy cucc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!