Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha egy lány szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha egy lány szerelmes levelet dob be a szekrényetekbe, arról mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Na már most. Állítólag a gyereknek alapból tetszem, csak szerintem szégyell.:( Írtam neki egy levelet, amiben azt fogalmaztam meg, hogy mennyire haragszom rá, amiért én tényleg megpróbálok a kedvében járni, (nem a nyakán lógok, nem adok neki plüsst, és semmi ilyesmi) de ő mégis hülyének néz, és hogy nézze már az én szemszögemből a dolgokat, és hogy mivel már nem sokára új iskolába megyek, nem fogom sokáig zavarni.

Ideges voltam, mikor megírtam depis, és eredetileg nem akartam bedobni a szekrényébe.

Különösképp nem regált, csak nem tudom, hogy mit gondolhat.:(

2013. szept. 22. 10:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Még össze se jöttetek, de te már lehordtad :D Hagyd a fenébe, ezek után tuti nem akar tőled semmit (bár valószínűleg előtte sem akart).
2013. szept. 22. 10:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy ez egy kicsit hosszabb történet ennél. Csak azt már nem akartam leírni, mert nem biztos, hogy mindenkit érdekelne az én regényem...:D
2013. szept. 22. 10:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Nézd, ha szégyell de tetszel neki, akkor MAXIMUM annyi sülhet ki a dologból, hogy egyszer-kétszer szexeltek és utána le is tagad.

Legalábbis a férfiak nagy része ezt tenné.

2013. szept. 22. 11:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Khm. 13 vagyok:D
2013. szept. 22. 11:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor minek neked barát?
2013. nov. 21. 19:16
 6/9 A kérdező kommentje:
Minek nekem barát? Nekem csak az kell, hogy tisztában legyen a dolgokkal, és hogy ne legyen velem egy bunkó paraszt, mert akkor én is úgy fogok hozzáállni. De én nem tudok bunkó lenni, mert most vagyok először szerelmes.:(
2013. nov. 21. 19:18
 7/9 anonim ***** válasza:

A baj az, hogy az ilyen nagy szerelmekből, amikbe belelovalja magát az ember, mindig csak nagy összeveszések, meg vitatkozások vannak, tapasztalatból mondom. Sőt, igazából ha belegondolsz egy barátság szinte örökké tart, viszont egy szerelmi kapcsolat az esetek 98%-ban ,a szakítás után teljesen megszakad, hiába voltak jóba az adott emberek, utána még köszönni se köszönnek...

Nem csak velem fordult elő ilyen, de a társaimmal is...

Amugy történt azóta valami a fiúval?

2013. nov. 22. 21:43
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos kiderült, hogy idegesítem, de nem azzal, ha beszélgetek vele, hanem megunta a számára gyerekes stílusom. Most azon vagyok, hogy elfelejtsem, de tudjátok hogy van ez... Kissé nehéz.
2013. nov. 24. 11:25
 9/9 anonim ***** válasza:
13 évesen nem tudom mit vár tőled :D Mindenesetre ráérsz még ezzel, mondjuk belegondolva 13 évesen már én is szerelmesnek hittem magam, ráadásul pont a suli legszebb csajába :D de hülye is voltam, mondjuk 8.ba már komolyan az voltam, azóta sem éreztem magam úgy mint az iránt a lány iránt pedig azóta sok minden történt már :D
2013. nov. 24. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!