Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy lány szerelmes levelet dob be a szekrényetekbe, arról mit gondoltok?
Na már most. Állítólag a gyereknek alapból tetszem, csak szerintem szégyell.:( Írtam neki egy levelet, amiben azt fogalmaztam meg, hogy mennyire haragszom rá, amiért én tényleg megpróbálok a kedvében járni, (nem a nyakán lógok, nem adok neki plüsst, és semmi ilyesmi) de ő mégis hülyének néz, és hogy nézze már az én szemszögemből a dolgokat, és hogy mivel már nem sokára új iskolába megyek, nem fogom sokáig zavarni.
Ideges voltam, mikor megírtam depis, és eredetileg nem akartam bedobni a szekrényébe.
Különösképp nem regált, csak nem tudom, hogy mit gondolhat.:(
Nézd, ha szégyell de tetszel neki, akkor MAXIMUM annyi sülhet ki a dologból, hogy egyszer-kétszer szexeltek és utána le is tagad.
Legalábbis a férfiak nagy része ezt tenné.
A baj az, hogy az ilyen nagy szerelmekből, amikbe belelovalja magát az ember, mindig csak nagy összeveszések, meg vitatkozások vannak, tapasztalatból mondom. Sőt, igazából ha belegondolsz egy barátság szinte örökké tart, viszont egy szerelmi kapcsolat az esetek 98%-ban ,a szakítás után teljesen megszakad, hiába voltak jóba az adott emberek, utána még köszönni se köszönnek...
Nem csak velem fordult elő ilyen, de a társaimmal is...
Amugy történt azóta valami a fiúval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!