Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy lány szerelmes belém (én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány szerelmes belém (én is lány vagyok), de így teljesen felfordul tőle a gyomrom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy baráti társaságban vagyunk és együtt is dolgozunk. Normális lány, de nemrég megtudtam, hogy másképp néz rám és ettől rossz érzésem lett vele kapcsolatban, egyszerűen nem szeretem, ha rám néz, meg ilyenek. Nem akarom nagyon megbántani, de mégis ez olyan negatív, teljesen tönkre vágta a haverságunk.

2013. júl. 8. 23:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

önts tiszta vizet a pohárba:

közöld hogy Te a méteres-kékerest szereted,váltóáramú vagy nem egyen

vagy jó így vagy ennyi volt a haverságotoknak

2013. júl. 8. 23:12
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Igazságtalan tőled, hiszen a viszonzatlan szerelem, amíg nem üldöz vele, az ő gondja, de az érzéseiről nem tehet az ember. Ezért nem mondhatod neki te sem, hogy figyelj, ne vonzódj hozzám, mert nekem ez már zaklatás.
2013. júl. 8. 23:33
 3/22 anonim ***** válasza:
83%
Nem ártana, ha kis önvizsgálatot tartanál. Ugyanis, ha ez ilyen heves érzéseket vált ki belõled, akkor erõs a gyanu, hogy nem kizárólag a férfiakhoz vonzódsz. Annak az lenne a jele, hogy hidegen hagy miként néz rád egy lány. Az undor annak a következménye, hogy van benned valamennyi vonzalom a nõk iránt, de a környezeti és esetleg a szülõi nyomás hatására ezt rossznak ítéled, és elfojtod magadban.
2013. júl. 9. 08:26
 4/22 anonim ***** válasza:

értem hogy zavarba jössz, hogy tetszel neki, de a fentiekből az jön le, hogy nem zaklat téged semmilyen formában, és én úgy látom, hogy sajnálnád, ha tönkremenne ez az haverság, ahogy te nevezed

én úgy látom, ez csak rajtad múlik, hogy túl tudsz-e lépni a zavarodon

2013. júl. 9. 09:43
 5/22 anonim ***** válasza:
Érthető, valószínűleg az is zavaró lenne, ha az apád lenne titokban szerelmes beléd, mert te másképpen szereted őt. Nem kell ehhez viszonozni a vonzalmát.
2013. júl. 9. 14:46
 6/22 A kérdező kommentje:

Hát bocs, de ez nagyon logikátlan feltételezés, hogy ha nem tetszik a dolog, biztos azért, mert az ellenkezője áll fent..igenis undorodom a dologtól, de nem csak azért, mert ő ezt érzi, hanem mert be is próbálkozott többször, amitől szó szerint felfordult a gyomrom és azóta nem tudok rá úgy nézni, mint régen. Egyszerűen rossz érzésem lesz, ha bámul vagy puszit akar adni.

Nem értem, sokan miért nem fogják fel, hogy elég sok nőnek lesz hányingere ettől a fajta dologtól. Attól is kiakadtam régen, ha egy tőlem sokkal idősebb kéjenc pasi akart valamit és korántsem azért, mert titkon nekem is bejött..szóval ez egy nagyon hülye felfogás.

2013. júl. 9. 15:04
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Az azért nem egészen ugyanaz, hogy másképp néz rád vagy be is próbálkozik, puszikat dob. Meg kéne neki határozottan mondanod, hogy ez neked nagyon kellemetlen, és szeretnéd, ha befejezné. Ha nem tartja tiszteletben az érzéseidet, az már nem haverság. Akkor neked sem kell attól félned, hogy megbántod.
2013. júl. 9. 15:27
 8/22 anonim ***** válasza:
Egy haverságot úgysem kell siratni... a haverság nem komoly kötelék.
2013. júl. 9. 16:20
 9/22 anonim válasza:
szomorú, hogy ezt így mondod...
2013. júl. 9. 21:46
 10/22 anonim ***** válasza:

kedves Kérdező!

Szerintem minden képpen mond meg neki feketén fehéren, hogy mint embert/havert kedveled, de semmi egyebet nem szeretnél tőle.

Nagy valószínűséggel nem fog tovább "zaklatni", - hiszedn eddig is valószínűleg csak félreértett jelzéseket, ami neked baráti gesztus volt, esetleg Ő másként értékelte.

Minden bizonnyal egy ilyes fajta beszélgetés mindkettőtöknek segítségére lesz.

Amit még fontos, hogy tudj, - és talán segít abban, hogy az "undorod" v. félelmed elillanjon, ha tudatosítod, ő pont ugyan az az ember, akit eddig is ismertél és szerettél.

A leszbikusság nem azt jelenti, hogy ő minden nőt, vagy minden áron... - sőtt... még arról se szól, hogy téged akar minden áron... - olyan most ez neki, mint amikor te beleszerettél egy pasiba viszonzatlanul... - ez első sorban, egyáltalán nem a szexről szól!

2013. júl. 10. 07:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!