Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy lány szerelmes belém (én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány szerelmes belém (én is lány vagyok), de így teljesen felfordul tőle a gyomrom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy baráti társaságban vagyunk és együtt is dolgozunk. Normális lány, de nemrég megtudtam, hogy másképp néz rám és ettől rossz érzésem lett vele kapcsolatban, egyszerűen nem szeretem, ha rám néz, meg ilyenek. Nem akarom nagyon megbántani, de mégis ez olyan negatív, teljesen tönkre vágta a haverságunk.

2013. júl. 8. 23:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
bocsi, de a 3. kommentelőnek van igaza. Én ismerek homikat (nem tudtam ,hogy a bzi csúnya szó...), akiknek bejövök, és lesz*rom (a sz*r is csúnya ?:D) . Továbbra is haverok vagyunk, mert egyszerűen semmit sem mozgat meg bennem ez a dolog. Te benned valószínűleg van valami csíra, amit adott esetben a kulturális környezeted ( család, barátok, neveltetésed ) nem fogadna el. Ez kicsit olyan, mint ha kancás apáca lennél. Lehet ezzel együttélni, VISZONT a csajt emiatt nem bántatod, nem hibáztathatod. Küzdj ellene ha akarsz, de azért, mert te nem vagy hajlandó magadnak bevallani a dolgot, ne őt hibáztasd. Ja és nem azt mondom, hogy feküdj le vele. Ahogy a 3. mondja, tarts önvizsgálatot (őszintét!) és fogadd el aki vagy. És ha rájössz, hogy van is benned egy kis bi hajlam, akkor is sokkal könnyebben fogod kezelni a csajt. Úgy tudod majd kezelni, mint egy srácot akinek tetszel, pedig számodra tök közömbös.
2013. júl. 10. 10:04
 12/22 A kérdező kommentje:
Vicces, hogy 1-2 idegen próbálja belém magyarázni, hogy igazából egy bujkáló biszex vagyok:D Sajnos meg kell cáfolnom, az egyik legutolsó dolog lenne a leszbizés, ami beindítaná a fantáziámat.
2013. júl. 10. 11:05
 13/22 anonim ***** válasza:
Mindenki ezt mondja, aki tagadja.
2013. júl. 10. 14:51
 14/22 anonim válasza:
oké heteró vagy, de ne bántsd a csajt!!!
2013. júl. 10. 16:51
 15/22 A kérdező kommentje:
Mivel bántanám?:D Nem tehetek róla, ha ő nem bír magával és ezzel kellemetlen helyzetbe hoz, azért nem csak ő van a világon, hogy azt tegye, ami neki épp jól esik..
2013. júl. 10. 19:19
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vissza kell utasítani, ha nem érti, levegőnek nézni. Azzal, hogy szánalmas módon fut valaki után, csak magát hozza kellemetlen helyzetbe, leteperni és megerőszakolni valószínűleg nem fog.
2013. júl. 10. 20:53
 17/22 anonim válasza:
100%

de már mondtad neki, hogy erre nem vagy vevő?

Egyébként elmondta neked, vagy te csak azt gondolod h. Szeret?

2013. júl. 11. 18:35
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem mindegy, hogy molesztál, vagy a puszta jelenléte zavar, és az a legtolakodóbb gesztusa, hogy rád néz.
2013. júl. 11. 20:41
 19/22 anonim válasza:
hááááá, mivel nem írsz, ezekszerint csak te hiszed hogy szerelmes beléd :DDD
2013. júl. 13. 18:58
 20/22 A kérdező kommentje:
"Hááááá", mi van, paraszt vagy? Nem, csak nem vagyok olyan szerencsétlen, mint te, hogy itt élem az életemet:D Nyomi.
2013. júl. 13. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!