Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek Katalin hercegné (Kate Middleton) szép nő?
láttam már csinosabbat is,de nem rossz
amúgy egyszerű vidéki lány volt,akkor hogy születhetett jó helyre?
Komolyan mar senkinek nem jo semmi.
A szulei ugyesek voltak, egy partykellekes uzletbol jol megszedtek magukat. Pont ahogy mondjatok, videki senkik voltak, a szulei hajtottak, megcsinaltak azt amire sokan vagynak - a nagy penzt hozo uzletet- jo iskolaba irattak a lanyaikat es jo helyre is hazasodtak.
Amugy alapbol nem egy extra, de mindenkeppen szep no. Kecses az alakja, aranyos a mosolya es kedves termeszetunek tunik. A stilusat a stylistjai alakitjak, az egyertelmuen elegans, elokelo.
En szeretem Katalin hercegnot. Szeretem a riportokat is rola, meg mindig egy foldonjaro, kedves nonek tunik.
23/N Londonbol
Tudom a kérdés ki jó nő az szubjektív, nem akarok megbántani senkit, a véleményünket kérdezted.
Az angol átlaghoz képest helyes, szép, aranyos, van benne némi báj.
Csinos is, vékony, kecses, jó a lába. (Objektívan nézve).
De nekem összességében nem jönne be.
Itt élek Angliában, jópár angol nőt láttam, azt tudom mondani, tipikus angol arca van, de még mindig jobb az átlag angoloknál, láttam már csúnyabbat is az övéhez hasonló vonásokkal, de legalább olyan jót is mint ő.
Sok hasonlót láttam itt, jobbat, rosszabbat is. Nem számit különlegesnek.
Az angol nőkre amúgy az is jellemző hogy vagy túl csontosak vagy túl nagydarabok.
Nekem Kate már túl vékony, se melle se feneke, némelyik képen pipaszár a lába inkább, alakja semmi. Elég fiús.
A személyiségét nem ismerem (nyilván elő van neki írva, hogy viselkedhet, mit mondhat), kedvesnek tűnik, szimpatikusnak, nem tudhatjuk négy fal közt milyen.
A stílusa nekem inkább elegáns, decens jókislányos, unalmas, nem szexi, nem izgalmas, vagy dögös.
Túl jókislányos nem királyi protokoll ruhában is.
Mint a kedves-aranyos szomszéd lány.
Mindaz amit leírtam szubjektív, akinek bejön ez a típus, egészségére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!