Miért kizáró ok sok férfinak egy-egy szép, igényes tetoválás ezen az oldalon?
Az ismertségi körömben sok mindenkinek vannak szép-kevésbé szép tetoválásai, nekem is, és még soha nem volt rájuk rossz szó férfiak részéről. Itt mégis rengetegszer találkozom a "nőideálok" leírásában, hogy ne legyen tetoválása, piercingje.
18L
Nekem a fiúk általában csak megdicsérik a tetoválásaimat, mert spóroltam rájuk, hogy szép kivitelűek legyenek, piercingem is volt, de meguntam, kivettem...
Persze, én sem a body suit-okról meg a mellbimbót orrcimpával összekötő piercingekről beszélek...:)
A tetoválástól függ. Mutasd, neked milyen van! Nálam pedig csak a piercing egyfajta kizáró ok. Az egyetlen amit még úgy elviselek az a köldökpiercing.
Tetoválás kifejezetten tetszik de ne legyen túl gagyi vagy snassz. Legyen szép igényes és okkal legyen rajta, ne divatból, hiszen az a lényege a tetoválásoknak, egyediség.
Személyes tartalmú műalkotás... lol.
A nők többségén nonfiguratív sz.r diszeleg (komoly személyes tartalom lehet). Vagy valami nyálas idézet (ez meg komoly műalkotás).
Van pár tetoválás ami nekem is tetszik, de nőn olyat még SOHA nem láttam, csak képeken. Amit a nők magukra varratnak az esetek 99 százalékában igénytelen és ronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!