Miért kizáró ok sok férfinak egy-egy szép, igényes tetoválás ezen az oldalon?
Az ismertségi körömben sok mindenkinek vannak szép-kevésbé szép tetoválásai, nekem is, és még soha nem volt rájuk rossz szó férfiak részéről. Itt mégis rengetegszer találkozom a "nőideálok" leírásában, hogy ne legyen tetoválása, piercingje.
18L
A művészi tetoválás pedig nálam valahol itt kezdődik:
De ilyen színvonalat élőben még soha nem láttam.
De amúgy tényleg, nőn én sem láttam még normális tetoválást élőben. Amik vannak: rib.ancrendszám, csillagok, szívecskék, "Hope" meg "Remember" feliratok, esetleg születési dátumok, kedvenc kis kutyájának/macskájának a feje (fúj) vagy ami a legrosszabb: kisgyermeke feje ami aztán legjobb esetben is 10 év múlva úgy fog kinézni mintha egy zombi lenne rávarrva.
Kérdező neked mid van? Képet mutatsz?
#13 látszik, hogy egyáltalán nem értesz ehhez, amit linkeltél tetoválás egyáltalán nem kiemelkedő... csak egy sima normális színvonalú tetoválás.
egyébként sok pasi azt se 'szereti' ha egy nő erősen van kisminkelve, de ha oda kerülnek, az se tűnik fel nekik, hogy 5 centis alapozó púder korrektor meg minden van a nőkön (nyilván ha igényesen van megcsinálva, de attól még mű az egész).. szóval szerintem lényegtelen mit mondanak a férfiak ha annyira suták hogy utána fel se tűnik nekik :D (fúj ne legyen póthaja egy lánynak, de élőben már nem tűnik fel nekik ha van valakinek)
amúgy mutatsz képeket a tetkókról? :D tök jók lehetnek, én is szemezek old school mintákkal/stílussal, de tetoválásom még nincs :)
"#13 látszik, hogy egyáltalán nem értesz ehhez"
Nem is kell hozzá értenem. Nekem ez tetszik. Ilyet még talán eltűrnék egy lányon. De valahogy egy hal, meg egy pupilla nélküli bagoly nem tud lázba hozni. Sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!