Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Miért kizáró ok sok férfinak...

Miért kizáró ok sok férfinak egy-egy szép, igényes tetoválás ezen az oldalon?

Figyelt kérdés

Az ismertségi körömben sok mindenkinek vannak szép-kevésbé szép tetoválásai, nekem is, és még soha nem volt rájuk rossz szó férfiak részéről. Itt mégis rengetegszer találkozom a "nőideálok" leírásában, hogy ne legyen tetoválása, piercingje.

18L

2014. jan. 6. 12:10
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Szerintem úgy érti, hogy nem értesz ehhez, hogy laikus vagy.

Nem szeretnék képet posztolni, maximum üzenetben:)

2014. jan. 12. 19:46
 22/23 anonim válasza:

"A művészi tetoválás pedig nálam valahol itt kezdődik:

[link]

De ilyen színvonalat élőben még soha nem láttam."

Akkor járj el tattoo expora és sokkal magasabb színvonalat is láthatsz ;) Nekem az egész bal karom válltól csklóig ki van varrva és igenis igényesen - retro stílusban -, de nem elfogultságról beszélek. Sok tetovált ismerősöm van, akik rendesen ki vannak varrva és normálisan. Egyedül csak előítéleted van és punktum :) De azért az merész kijelentés, hogy nem normális az a lány, aki tetoválva van... Engem pl. vonz, ha egy lány szépen ki van varrva. Itt-ott, vagy kicsiben, vagy nagyban, teljesen mindegy. Ez is olyan, mint egy ruhadarab. Tudni kell viselni ;)

2014. ápr. 9. 19:33
 23/23 anonim válasza:

Igaz, a kérdéa régi, de múlnak az évek. Én spec konzervatív nézeteket vallok, és igen. Nálam kizáró ok 100%-osan a tetoválás és a piercing. Egyedül a köldökpiercing amit még talán eltűrnék.

Általában manapság divatból használják ezeket (persze van kivétel). De úgy gondolom, ha valaki valamit szeret, van más módja kifejezni, mintsem magára "égetni" egy életre. Én is szeretek például dolgokat, van amiért rajongok, de mégis ki tudom fejezni őket esetemben rajzokon, zenében, öltözködésben, személyiségben, stb.

Számomra divathóbortok. (egyéni vélemény)

2021. dec. 13. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!