Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van az hogy sokak szerint szép vagyok mégis nem érzem magam annak?
Figyelt kérdés
2014. jan. 6. 02:00
1/8 anonim válasza:
Ha küldesz képet, megmondom, hogy jogos e a feltételezésed. Amúgy önértékelési probléma. Szinte mindenki szenved tőle, nyugi...
2/8 anonim válasza:
Lehet csak szánalomból mondják hogy szép vagy és jogosan nem érzed magad annak.
3/8 anonim válasza:
nekem is küldj képet és megmondom, szerintem mi az igazság! :)
amúgy igen, önbizalomhiány.
4/8 kismutyesz_ válasza:
Nyugi ezzel sokan vannak így, de adj inkább mások véleményére. Küldj egy képet privátan ha szeretnél. :)
5/8 anonim válasza:
mégis nem = mégsem :)
egyébként kép nélkül nem tudunk segíteni.
6/8 anonim válasza:
mégis nem = mégsem = mégsm = MGSM = 0x7B = 01111011
7/8 anonim válasza:
Nyugi én sem tartom magam valami szépnek pedig sokak szerint szép vagyok, és nem hiszem hogy csak ugy mondják mert a legtöbb aki ezen a véleményen van összeakart jönni velem, szóval szerintem ezzel nagyon sokan így vannak
8/8 anonim válasza:
Alacsony az önértékelésed amiből következik az önbizalomhiányod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!