Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szép (több ember szerint), akkor miert van mégis az, hogy nem közelednek felé?
A szèpség igen szubjektív,tudom.
Az én esetemben arról van szó,hogy nem közelednek felém a fiúk..... Az ismerőseim mind azt mondják,mert túl nagyok az igényeim külső szempontbol,és én jómagam is szép vagyok... De ez nekem ellentmond,mivel ha tényleg csak ez lenne a 'problémám',hogy szép vagyok,akkor csak közelednének a fiúk.... A kérdésem összetettebb kicsit,tehát nem csak a kiírt kérdés,hanem az itt leírtak is...
nem szubjektív, hanem relatív, de tudom mire gondolsz.
hát ha neked túl nagyok az igényeid, az a rossz hír, hogy ezt sugárzod magadról a külső megfigyelők felé, és ez eltántorítja őket az ismerkedéstől. Hiába hogy nem mondod ki hogy mi az igényed, lehet látni rajtad :)
Ellenben az is lehet hogy nem mindenki szereti a pénzfaló nőket. (ha nem vagy az bocsáss meg!)
És ha "tényleg" szép vagy, az egyáltalán nem jelenti azt hogy minden fiú közeledni fog. SŐT! kevesebb...
Képzelj el egy szilvafát, ugye a legszebbek felül vannak...kinek van ideje felmászni rá, meg aztán útközben letörhet a gally...
na pont ugyanilyenek a nők is, amelyik szép az édes, és nehezen megszerezhető.
ha nincs más lehetőség, próbálj te fiúzni :D
még amúgy nem fordult elő hogy udvarolni próbált neked fiú, vagy csak szimplán beszélgetne veled bármiről?
ezek a lehetőségek vannak:
-szép vagy, van önbizalmad, nagy ego, mindenki fél közeledni
-szép vagy, nincs önbizalmad, nagy ego, senki sem közeledik.
én azt javaslom hogy mindig mindenhol az arany középút a legjobb. Lehetséges hogy ma este már beszélgettél a leendőbeli szerelmeddel, csak félsz magadnak beismerni, meg félsz h mások mit gondolnak hogy nem egy top1 pasival vagy...
Lehet,hogy ronda vagyok,lehet sok minden,de egy biztos : hülye vagyok ,hogy ide kiírtam ezt a kérdést.
Az emberekből csak a rosszindulat árad..én próbáltam felvázolni a helyzetet,de mindjárt csak a legrosszabbat vonták le.
Aki értelmesebb választ küldött,annak köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!