Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak! Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bratilla kérdése:

Fiúk, férfiak! Szerintetek taszító egy lányon a fekete körömlakk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy nagyon szeretem a fekete körömlakkot, de apukám pl. mindig piszkál vele, meg mondogatja, hogy ez mennyire nem tetszik a fiúknak. Nekem viszont olyan vagányabb az öltözködési stílusom, és ahhoz tök jól illik. Szerintetek? Ti mit gondoltok a fekete körömlakkos lányokról?

Lányok, titeket is kérdezlek, ti szoktatok fekete körömlakkot használni? Miért?

Köszönöm a válaszokat! :)

2014. jan. 6. 15:43
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
21%
És lepontozzák a 20-ast is bmeg, pedig igaza van. Mennyi nyomi rocker lehet itt Gyakorin te jó ég...
2014. jan. 6. 17:17
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem attól függ, hogy ki viseli! Kb mint a ruháknál. Ismerek egy helyes 17 éves lányt, aki feketére szokta festeni. Ő egy picit vagányabb stílusú és egyáltalán nem rocker. Neki határozottan jól áll. De sok lányon nevetséges lenne. Szóval ha úgy gondolod, hogy hozzád illik, akkor hajrá.

22/F

2014. jan. 6. 17:33
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha jól áll, mert olyan a stílusod, akkor nincs vele semmi baj:) Van barátnőm, aki nem rocker meg semmi, de a vagányabb stílusához teljesen jól néz ki.

Én viszont nem szeretem, mert nagyon világos a bőröm és valahogy nem "áll jól", nagyon természetellenes vagy nem tudom..

2014. jan. 6. 20:13
 24/31 anonim ***** válasza:
0%

Kit érdekelnek a pontjaim? Engem biztos nem. Nagy vagyok már az ilyen gyerekes játékokhoz.

Tudod mit? Szép a fekete körömlakk: egy TEMETÉSEN! Oda illik!

kezdem élvezni a napom, egyre dühösebb leszek :)

44/F

2014. jan. 6. 22:02
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Hahó! Szerintem nem kell más színt keresned, ami neked jó legyen az, ha ez a fekete, akkor a fekete :), nekem sok mindenről le kellett mondanom, mert nem tetszett anyámnak vagy a barátomnak, ez esetben igen a FEKETE KÖRÖMLAKK volt az egyik :'D a másik meg a sötétkék melír a hajamban :'3 azóta is hiányzik mind a 2 :c
2014. jan. 10. 18:50
 26/31 anonim válasza:
67%
A fekete körmöket ne keverjük az emóval, az a rockerek, de méginkább a metálosok viselete. Ebben a stílusban férfiaknál is pont annyira elfogadott, mint a nőknél. Jó példa erre Ozzy, vagy Alexi Laiho. Szerintem, ha nem tartozol ezen szubkultúrákhoz , ne fesd feketére a körmeidet. Én is azért lakkozom feketére a körmeimet, mert illik a zenei és öltözködési stílusomhoz is, nem azért, mert "menő", meg "divatos", vagy csak mert "szeretem a feketét".
2015. márc. 23. 16:37
 27/31 anonim válasza:
100%

Az előző vagyok.

Amúgy meg ne foglalkozz azzal, hogy kinek mi jön be. Ha neked tetszik csak bátran. Engem is elég sokan megszóltak rocker stílusommal, hogy "mi a jó ebben a hörgésben", meg "miért kell így öltözni", de nem foglalkoztam vele. Elmondhatják a véleményüket, de nem biztos, hogy érdekelni fog. Én is így szoktam. Elmondom az őszinte véleményem, de nem kell magadra venni.

„Miért érdekelne, mit gondolnak rólam mások? Az vagyok, aki vagyok és aki lenni akarok.” – Avril Lavigne

„Inkább utáljanak azért, aki vagyok, mint hogy szeressenek azért, aki nem.” – Kurt Cobain

2015. márc. 23. 16:48
 28/31 ékszerteknős válasza:
Szia. Én amikor csak tudok fekete koromlakkot hasznalok! Emos vagyok ezert sokan elitelnek,de ha csak a kormom lenne fekete mondjuk egy vaganyabb oltozkodesi stilussal,akkor sztem tokre beleferne. Parom ettol fuggetlen van olyat keresek aki nem kulso alapjan itel!
2016. aug. 1. 13:50
 29/31 ékszerteknős válasza:

Elozo kommentelo vagyok. (Ekszerteknos)

14/L

2016. aug. 1. 13:51
 30/31 ékszerteknős válasza:

Egyebkent meg legyel abban amiben jol erzed magad! :)

Ha gondolod irhatsz privibe! :)

2016. aug. 1. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!