Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Szerintetek taszító egy lányon a fekete körömlakk?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy nagyon szeretem a fekete körömlakkot, de apukám pl. mindig piszkál vele, meg mondogatja, hogy ez mennyire nem tetszik a fiúknak. Nekem viszont olyan vagányabb az öltözködési stílusom, és ahhoz tök jól illik. Szerintetek? Ti mit gondoltok a fekete körömlakkos lányokról?
Lányok, titeket is kérdezlek, ti szoktatok fekete körömlakkot használni? Miért?
Köszönöm a válaszokat! :)
Nekem tetszik de akkor legyen vagy hardcore metálarc vagy pedig kissé depis.
Cicababákon pedig nem áll jól és persze a ruháid is legyenek feketék akkor, máskülönben katasztrófa.
Rovid fekete miniszoknyaval, fekete harisnyaval es terdig ero fekete borcsizmaval nagyon is jol all :)
(mas kerdes hogy akkor mar a kutya se veszi eszre)
lányként írok:
volt már olyan aki megkérdezte,hogy miért festem feketére,de ahogy megnyugtattam,hogy nem azért mert emo vagyok rögtön nem csinált belőle gondot,eddig vagy szóvá se tették,vagy annyit mondtak,hogy sokkal jobb mint a műköröm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!