Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak! Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bratilla kérdése:

Fiúk, férfiak! Szerintetek taszító egy lányon a fekete körömlakk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy nagyon szeretem a fekete körömlakkot, de apukám pl. mindig piszkál vele, meg mondogatja, hogy ez mennyire nem tetszik a fiúknak. Nekem viszont olyan vagányabb az öltözködési stílusom, és ahhoz tök jól illik. Szerintetek? Ti mit gondoltok a fekete körömlakkos lányokról?

Lányok, titeket is kérdezlek, ti szoktatok fekete körömlakkot használni? Miért?

Köszönöm a válaszokat! :)

2014. jan. 6. 15:43
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem " szexi" :)
2014. jan. 6. 15:56
 12/31 anonim ***** válasza:
55%
tök jó, hogy akinek nem tetszik azt le kell pontozni...így tartja tiszteletben más véleményét a kérdező
2014. jan. 6. 15:56
 13/31 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam senkit, csak hogy tudd :) A lakk mellett és ellen szólókat sem, nem azért kérdeztem meg, mert azt várom, hogy dicsérjétek, hanem hogy őszintén leírjátok, és mint mondtam, talán inkább keresek egy "új kedvenc színt".
2014. jan. 6. 15:57
 14/31 anonim ***** válasza:
akkor valamelyik válaszolónak bűzlött a dolog, ez is szomorú
2014. jan. 6. 15:59
 15/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
 16/31 anonim ***** válasza:
57%
tuti valamilyen olyan férfi pontozott le, aki fekete körömlakkot használ...
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
nem taszító!
2014. jan. 6. 16:11
 18/31 Mátranováki Fényevő ***** válasza:
100%
Nekem bejön. Szerintem, ha neked tetszik, akkor nyugodtan "viseld" tovább. Az, hogy nem tetszik mindenkinek, még nem jelenti azt, hogy nem passzol hozzád. :D
2014. jan. 6. 16:34
 19/31 anonim ***** válasza:
32%

Egyik linkelt képen sem teljesen fekete a lakk. Szerintem érdemesebb nagyon sötét lakkokat használni,ami majdnem fekete,de mégsem az. Pl.: sötét bordó,sötét kék,sötét zöld. Ezek nagyon szépek tudnak lenni.

/L

2014. jan. 6. 16:49
 20/31 anonim ***** válasza:
26%
Valamiért nekem sem tetszik. Melltartó, bugyi, harisnya lehet fekete, de rúzs és lakk ne!
2014. jan. 6. 16:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!