Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek nem kiábrándító, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek nem kiábrándító, hogy a Kristóf (ÉNBP) tipusu fickókért vannak oda a nők?

Figyelt kérdés
Bár hivatalosan senki nem nézi, de szerintem mindenki ismeri a figurát az Éjjel-nappal Budapest-ből. Finoman szólva is egy jellemtelen sültparaszt. A kérdés lényege az, hogy ha a nők ennyire vonzónak tartják az ilyen taplókat, akkor miképpen képesek azt a rózsaszín álmot terjeszteni a lovagról, amit hivatalosan szoktak?

2014. jan. 4. 23:33
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Tudod Gyémántszemek, sajnos a magam valós életében láttam ilyen és hasonló stílusú fickókat és meg kell mondjam, mindig volt nő mellettük. ami pedig a vicc, az az, hogy nem az általában emlegetett hülye p...-k, hanem kívülről nézve normális, felnőtt nők. Pedig olyan bicskanyitogató stílusa van némelyiknek, hogy kimoderálnának, ha itt most leírnám.

Persze az könnyen lehet, hogy a te környezetedben mást tapasztaltál, én a saját élményeimre alapoztam.

2014. jan. 5. 00:04
 22/34 anonim ***** válasza:
12%

Kedves DiamondEyes. :)

10-es vagyok.

Nem mondtam,hogy az összes tudok kivételt alóla kb. 2 darabot,ők is foglaltak persze. :)

De a nagy többsége ezt műveli,vagyis én ezt látom.Tőled olvastam már,hogy Te nem ilyeneket részesítesz előnyben.Ez figyelemre méltó,csak tudod így szinte a lehetetlennel küzdök,mert normálisat találni aki még nem is foglalt.Hát 7 éve keresem,eredménye 0 egyenlőre. :)

2014. jan. 5. 00:10
 23/34 anonim ***** válasza:

Tényleg sok olyan nő van, aki valamilyen számomra is érthetetlen oknál fogva valami idiótára gerjed, de azt nagyon nem szeretem, amikor az összes nőt ezzel vádolják, és egységként beszélnek rólunk, mert akkor az már nekem (meg sok más nőnek, aki nem ilyen) is szól.

Amúgy priviben leírhatnád, amiért kimoderálnának, kezd nagyon érdekelni. :D

2014. jan. 5. 00:10
 24/34 anonim ***** válasza:
Az a sorozat hatalmas nagy baromság. Semmi sem úgy történik benne mint a valóságban.
2014. jan. 5. 00:15
 25/34 anonim ***** válasza:

Az intelligencia nem a szókincsnél és a fogalmazásnál kezdődik, hanem a gondolatnál, amit megfogalmazol. Szóval de, elítélhetlek az alapján, ahogy megnyilvánulsz és nem csak szemellenzős vagy, de még idióta is.

Több olyan csajt ismerek, akiknek normális a pasijuk, vagy a normális srácokra buktak, mint amilyet te mondasz. Lehet én vagyok jó környezetben, vagy mert normális vagyok én is és ugye madarat tolláról...

Szimplán rossz helyen keresgéltek, meg ha egy lány nem Kim Kardashian, akkor már rá se néztek.

Diamondot szidni lehet, de tőle még nem olvastam soha olyat, hogy általánosítana. Az egyik legnormálisabb csaj az oldalon és az egyik legintelligensebb is. A főtéren összeomlanátok sírva a gyönyörűségtől, ha csak rátok köszönne.

Amíg így gondolkoztok, addig nem is érdemlitek meg, hogy normális csajotok legyen. A videót pedig nézzétek meg, hátha egy férfi társatokra hallgattok.

2014. jan. 5. 11:09
 26/34 A kérdező kommentje:
Gyémántszemmel megbeszéltük privátban, már nincs semmi probléma köztünk!
2014. jan. 5. 18:36
 27/34 A kérdező kommentje:
A videót megnéztem egyébként, de amit nem értek benne, a következő: Miért csak ez a két véglet létezik benne a srác szerint? A mimózalelkű és az atombunkó. A kettő között is vannak azért emberek.
2014. jan. 5. 18:38
 28/34 anonim ***** válasza:
És te ezeket az embereket miért nem látod, ha nők? Mert ugye nem csak azok a nők vannak, akik ezekre buknak. Mi van, ha rólatok általánosítanak, akkor az már nem olyan fincsi, ugye?
2014. jan. 5. 18:49
 29/34 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam, hogy nincsenek értelmes nők, mert vannak bőven, csak ők (akiket én ismerek) mindannyian párkapcsolatban élnek.
2014. jan. 5. 19:09
 30/34 anonim ***** válasza:
Ha egy pasi jóképű és ehhez jön ez a ,,bunkóság (ami nem az a video alapján" dolog, akkor ez olyan kombó, hogy a csinos és értelmes nők bugyija is tocsogni kezd. Én is ezt tapasztalom kérdező. Én élőben nem szoktam csajozni, mert nem vagyok helyes csávó. A csajok és pasikon szoktam, van két nicknevem. Egyiken saját képemmel, másik a nőcsábász haveroméval. Tudom nem szép dolog, de érdekes dolgok derülnek ki róla. Ha a saját képemmel és nickemmel írok bármi kedveset jót, alig jön 100 ból 0 válasz. Ha az övével bármi bunkó dolgot, akkor is küldenek mosolyt vissza a lányok.
2014. jan. 7. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!