Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem kiábrándító, hogy a Kristóf (ÉNBP) tipusu fickókért vannak oda a nők?
Tudod Gyémántszemek, sajnos a magam valós életében láttam ilyen és hasonló stílusú fickókat és meg kell mondjam, mindig volt nő mellettük. ami pedig a vicc, az az, hogy nem az általában emlegetett hülye p...-k, hanem kívülről nézve normális, felnőtt nők. Pedig olyan bicskanyitogató stílusa van némelyiknek, hogy kimoderálnának, ha itt most leírnám.
Persze az könnyen lehet, hogy a te környezetedben mást tapasztaltál, én a saját élményeimre alapoztam.
Kedves DiamondEyes. :)
10-es vagyok.
Nem mondtam,hogy az összes tudok kivételt alóla kb. 2 darabot,ők is foglaltak persze. :)
De a nagy többsége ezt műveli,vagyis én ezt látom.Tőled olvastam már,hogy Te nem ilyeneket részesítesz előnyben.Ez figyelemre méltó,csak tudod így szinte a lehetetlennel küzdök,mert normálisat találni aki még nem is foglalt.Hát 7 éve keresem,eredménye 0 egyenlőre. :)
Tényleg sok olyan nő van, aki valamilyen számomra is érthetetlen oknál fogva valami idiótára gerjed, de azt nagyon nem szeretem, amikor az összes nőt ezzel vádolják, és egységként beszélnek rólunk, mert akkor az már nekem (meg sok más nőnek, aki nem ilyen) is szól.
Amúgy priviben leírhatnád, amiért kimoderálnának, kezd nagyon érdekelni. :D
Az intelligencia nem a szókincsnél és a fogalmazásnál kezdődik, hanem a gondolatnál, amit megfogalmazol. Szóval de, elítélhetlek az alapján, ahogy megnyilvánulsz és nem csak szemellenzős vagy, de még idióta is.
Több olyan csajt ismerek, akiknek normális a pasijuk, vagy a normális srácokra buktak, mint amilyet te mondasz. Lehet én vagyok jó környezetben, vagy mert normális vagyok én is és ugye madarat tolláról...
Szimplán rossz helyen keresgéltek, meg ha egy lány nem Kim Kardashian, akkor már rá se néztek.
Diamondot szidni lehet, de tőle még nem olvastam soha olyat, hogy általánosítana. Az egyik legnormálisabb csaj az oldalon és az egyik legintelligensebb is. A főtéren összeomlanátok sírva a gyönyörűségtől, ha csak rátok köszönne.
Amíg így gondolkoztok, addig nem is érdemlitek meg, hogy normális csajotok legyen. A videót pedig nézzétek meg, hátha egy férfi társatokra hallgattok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!