Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem kiábrándító, hogy a Kristóf (ÉNBP) tipusu fickókért vannak oda a nők?
Nem nézek dobozban mászkáló szemét darabkákat. Szóval ki az a Kristóf??
Rákerestem a képére. Ha levágnánk a fejét, még jól is nézne ki.
Attól, hogy vannak ilyen ostoba nők, még mindig nem lesz mind olyan.
Nálam egybevág az, amit teszek az életben, és az, amit a neten hirdetek. Nem minden nőnek rózsaszínek az elképzelései attól, hogy te nem felelsz meg.
Nekem is jöttek azzal, hogy ébredjek fel, adjam alább az elvárásaimat, mégis találtam olyan fiút, akit szeretek, és normális kapcsolatban élünk, és elárulok annyit, hogy közel sem egy jellemtelen sültparaszt. Nem hinném, hogy egyedül lennék ezzel a dologgal.
Btw ti mikor álltok már le ezekkel az ostoba kérdésekkel?
De idegesített régebben,mára már megszoktam hogy az ilyenekkel vannak együtt és nem az értelmesekkel.Kezdem megszokni,hogy egyedül vagyok. :)
Szerintem amúgy soha nem lesz vége az ilyen kérdéseknek,amíg nem változik a való élet normálisabb irányba.Na szerinted ilyen mikor fog történni?Valószínűleg soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!