Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem kiábrándító, hogy a Kristóf (ÉNBP) tipusu fickókért vannak oda a nők?
Figyelt kérdés
Bár hivatalosan senki nem nézi, de szerintem mindenki ismeri a figurát az Éjjel-nappal Budapest-ből. Finoman szólva is egy jellemtelen sültparaszt. A kérdés lényege az, hogy ha a nők ennyire vonzónak tartják az ilyen taplókat, akkor miképpen képesek azt a rózsaszín álmot terjeszteni a lovagról, amit hivatalosan szoktak?2014. jan. 4. 23:33
11/34 anonim válasza:
Szerintem senki sem vágyik ilyen pasira max annyira ,hogy egy jót szexeljen vele,de még az sem biztos,és ennyi. Mert a teste tényleg nagyon jó,de nem csak,hogy buta,ostoba,primitív a pasi a sorozatban,hanem még szándékosan "csúnyán" bánik a lányokkal,erre senkinek nincs szüksége elárulom!
12/34 anonim válasza:
" már megszoktam hogy az ilyenekkel vannak együtt és nem az értelmesekkel."
Még ha 1000x írod le, akkor sem lesz igaz, hogy minden lány ilyenekkel van.
14/34 anonim válasza:
15/34 A kérdező kommentje:
Egy pillanat! A sorozat színvonala egy dolog. A másik meg az, hogy sokszor tényleg ilyen tajparasztokkal látni a nőket és akkor még sehol nem volt, még csak tervben sem az ÉNBP.
2014. jan. 4. 23:46
16/34 anonim válasza:
Én is látok sokszor idióta nőket normálisnak tűnő pasikkal, mégsem általánosítok. Ja igen, én intelligensebb vagyok nálad.
17/34 A kérdező kommentje:
Ja igen, én intelligensebb vagyok nálad.
Mielőtt nem ismersz személyesen valakit, ne mondj ilyet!
2014. jan. 4. 23:53
18/34 anonim válasza:
Már a kérdéseddel leírtad magad. Nem túl valószínű, hogy túl intelligens lennél.
19/34 A kérdező kommentje:
Szókincs, fogalmazás stílusa esetleg nem elég? :)
2014. jan. 4. 23:59
20/34 anonim válasza:
Nekem már az édeskevés, mondhatni alapelvárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!