Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányként 26 évesen elkezdeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányként 26 évesen elkezdeni kiélős időszakot élni nem túl késő?

Figyelt kérdés

Eddig egyáltalán nem vonzott a bulizás, pasizás,legalábbis szórakozóhelyen. Csak komoly, hosszú kapcsolataim voltak. Mostanában meg olyan mehetnékem van, bele az éjszakába, végigjárni a klubokat és fiúkkal táncolni. Voltam most párszor és nagyon furcsa élmény volt idegen fiúhoz hozzásimulni és megcsókolni. Annyira nem az én stílusom az ilyesmi, de most erre vágyom és akár egyéjszakás kalandokba is belemennék. De ha meg belegondolok, hogy akkor 2-3 hetente más fiúval csókolóznék, esetleg szexelnék az meg kicsit "rémisztő". Illetve talán már ki is vagyok ebből öregedve, gondolom 5-6 évvel fiatalabbak csinálják ezt.

Mi a véleményetek?

2014. jan. 3. 18:58
1 2
 11/18 anonim válasza:

Az említett "életforma" egyáltalán nem korfüggő. Van nagyon sok, a 40-es, 50-es éveiben járó nő is, akinek gyakori egyéjszakás kkalandja van (magam is ismerek egypárat). Úgy cserélik a szeretőiket, mint más az alsóneműjét.

Bár ez nem tartozott a kérdéshez, de véleményem és tapasztalatom szerint az ilyesmik nem vezetnek jóra.

2014. jan. 4. 14:07
 12/18 Zuperapuka ***** válasza:
Du*jatok,mint a nyulak, ez a lényeg!
2014. jan. 4. 20:56
 13/18 anonim ***** válasza:
Írj üzenetet!
2014. jan. 10. 20:57
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha egyéjszakásakra vágysz, akkor csináld. Ha partner kell akár még itt is találhatsz. Mondjuk engem is.
2014. jan. 10. 20:59
 15/18 anonim ***** válasza:
magyarul töcskölni össze-vissza?
2014. jan. 10. 21:02
 16/18 anonim ***** válasza:

7-es TE TISZTA IDIÓTA VAGY.-Ha a 16.-éves lányom csinálna ilyeneket,letekerném a fejecskéjét! KÉRDEZŐ: Teljesen normálisnak érezem a helyzetet,főként ha eddig tanultál és nem volt időd ismerkedni.De azért ne fűvel-fával szexelj mert nagyon csúnya dolgokat szedhetsz össze pl:HPV,genetális herpesz stb.A vágyaid viszont most elégítsd ki,ez nagyon fontos,lehet,hogy rátalálsz az igazira és nem is akarod tovább falni az életet.

Nem vagy elkésve,lekésve semmiről,csak ésszel tedd!

Amúgy én is ismerek férjezett nőket akik össze-vissza kúrogatnak mert fiatalon nekik ez kimaradt.

2014. jan. 10. 21:13
 17/18 Missi_Key ***** válasza:
hát inkább most csináld mint 90 évesen mikor már bottal se piszkálnak..
2014. jan. 10. 23:54
 18/18 WheneverYouWant ***** válasza:
Just do it... Nem értem mért kell mások tanácsa vagy mért vagy kíváncsi mások véleményére ahhoz hogy szabadon tedd amit szeretnél. Nem tudom mi az ami megköti a kezed nem tudom felfogni egyszerűen. Ha most ezt szeretnéd akkor csináld ezt... ha tíz év múlva szeretnéd akkor csináld akkor... Nincs későna 26 nem lesz gáz ne aggódj... 20-30 ig simán vannak palika bulikban meg a felett is jócskán... és ha engem kérdezel azt csinálsz amit akarsz!
2014. jan. 11. 03:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!