Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányként 26 évesen elkezdeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányként 26 évesen elkezdeni kiélős időszakot élni nem túl késő?

Figyelt kérdés

Eddig egyáltalán nem vonzott a bulizás, pasizás,legalábbis szórakozóhelyen. Csak komoly, hosszú kapcsolataim voltak. Mostanában meg olyan mehetnékem van, bele az éjszakába, végigjárni a klubokat és fiúkkal táncolni. Voltam most párszor és nagyon furcsa élmény volt idegen fiúhoz hozzásimulni és megcsókolni. Annyira nem az én stílusom az ilyesmi, de most erre vágyom és akár egyéjszakás kalandokba is belemennék. De ha meg belegondolok, hogy akkor 2-3 hetente más fiúval csókolóznék, esetleg szexelnék az meg kicsit "rémisztő". Illetve talán már ki is vagyok ebből öregedve, gondolom 5-6 évvel fiatalabbak csinálják ezt.

Mi a véleményetek?

2014. jan. 3. 18:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Semmihez nincs késő. Ha így éreznéd jól magad,akkor nem tart vissza senki.
2014. jan. 3. 18:59
 2/18 anonim ***** válasza:
Hol laksz? Írj és egyeztetünk :)
 3/18 anonim ***** válasza:

Relatív.

A nők hamarabb "megöregszenek" úgymond. De szerintem 4 éved még van.

4/18 anonim ***** válasza:

én is így vagyok ezzel, csak én 22/F vagyok

de inkább most éljük ki magunkat, mint házas harmincasként!

2014. jan. 3. 19:01
 5/18 anonim ***** válasza:
irj :)
2014. jan. 3. 19:04
 6/18 anonim ***** válasza:
Hát ha azt nézzük, hogy a veled egyidős lányok/nők egy része már a házasságot, családot tervezi, vagy már van is neki, akkor igen, már késő. Viszont inkább most éld ki magad, mintsem egy már több éves kapcsolat közepén ébredj rá, hogy még ki akarod tombolni magad.
2014. jan. 3. 19:05
 7/18 anonim ***** válasza:
16%
Az a véleményem, hogy szánalmas vagy. Nem 26 évesen kéne tinir1bancot játszani, hanem 10 évvel fiatalabbon. Normális nő ilyen korban már a családalapításon gondolkodik.
2014. jan. 3. 19:09
 8/18 anonim ***** válasza:

Igazából ma már tök elfogadott, főleg iskolázottabb nőknél, hogy csak 30 körül mennek férjhez, szülnek gyerekeket.

Viszont az éjszakázás mindenképpen biztonsági kockázat.

2014. jan. 3. 19:13
 9/18 anonim ***** válasza:
Dehogy késő! Én 25 vagyok,és pontosan így érzek,ezért én mindent kipróbálok,amit eddig nem mertem,vagy nem volt rá alkalmam. Az életet élni kell,mégpedig úgy,h az boldoggá tegyen. Tedd hát te is azt ,ami téged boldoggá tesz.
2014. jan. 3. 19:17
 10/18 anonim ***** válasza:

Itt nem a korral van gond, inkább az amit szeretnél.

Amit írtál szerintem minden korban gáz. Nekem eszem ágában sem lenne idegen férfiakkal csókolózni, szexelni. A végén még összeszednék valamit, meg amúgy sem vagyok ri.banc.

De mondom, ha ez minden vágyad, csináld. Inkább most, mint 20 évvel később gyerekek mellett.

2014. jan. 3. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!