Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Éredemes még ilyenkor elkezden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éredemes még ilyenkor elkezdeni futni?

Figyelt kérdés
Ha most akarok elkezdeni futni akkor valószínűleg meg fogok fázni, nem? Vagy még hozzá tud szokni a szervezetem a hideghez?
2013. nov. 23. 10:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Teremben kezdjed el.
2013. nov. 23. 10:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Futottál-e már előtte valamennyit rendszeresen vagy totál most kezded el? Elkezdheted, de öltözz fel alaposan.

[link]

2013. nov. 23. 10:54
 3/5 A kérdező kommentje:

Bocsi a rossz kategóriáért!

Sajnos nincs lehetőségem teremben futni, utoljára szeptemberben futottam, félek, hogy most nagyon megfázok ha ilyen hidegben kezdem el.

2013. nov. 23. 10:56
 4/5 anonim ***** válasza:
és akkor mi van ha megfázol? azzal is erősödik az immunrendszered. Futni egész télen lehet kint.
2013. nov. 23. 11:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Én most futottam le 2 km-t egy háztömb körül körbe-körbe. Nagyjából 8:53 (min:sec) alatt
2013. nov. 23. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!