Szerintetek éredemes 16 évesen elkezdeni focizni?
Figyelt kérdés
ELőtte 2.-tól 5.-ig fociztam iskolába heti 2x. Utána 8.-tól 1,5 évig taekwondoz-tam.Iskolába tesin is focizunk. A kondi sztem meg lenne, csak a labdakezeléseken, és lövéseken van mit csiszolni, ez ilyen korban mennyire tanulható meg?2012. okt. 2. 21:50
1/10 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok.
2012. okt. 2. 21:52
4/10 anonim válasza:
Hát válogatott már szerintem nem leszel,de meg lehet tanulni.Az iskolai foci,hogy ment?
5/10 A kérdező kommentje:
Nyilván nem is akarok válogatott lenni. Valamilyen gyengébb klubban. ESMTK-ba talán.
2012. okt. 3. 16:15
6/10 A kérdező kommentje:
egész jól ment a foci iskolába.
2012. okt. 3. 16:16
7/10 lee12 válasza:
ebben a putri országba még válogatott is lehetnél:D
8/10 VVMMvvmm válasza:
A mai világklasszisnak tartott focisták 90% "botlábú".
Már gyakran a tizenegyeseknek is reménytelenül szaladnake neki.
Tehát ez nem probléma.Amúgy nem érdemes!Focizz inkább a
haverokkal!A mai élsport egy értelmetlen cirkusz!
9/10 A kérdező kommentje:
nincs pálya ahol játszhatnék. egy klubba rendes edzés is lenne, meg meccsek. azzal h a mai focisták 90%-a botlábú meg abszolút nem értek egyet. ezekszerint te nem szoktál focimeccset nézni.
2012. okt. 4. 15:20
10/10 anonim válasza:
Mi az hogy 90%-a botlábú?!
Senki sem tökéletes,mindenki hibázhat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!