Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha túl messze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha túl messze lakunk egymástól?

Figyelt kérdés
Megismertem az interneten egy nagyon kedves srácot, aki épp annyi éves, mint én. Facebookon, skypeon tartjuk a kapcsolatot napi szinten. Nagyon örülök neki, hiszen külsőségek nélkül szerettem bele, vagyis egymás személyiségébe, ha lehet így fogalmazni :) Bár képeket láttunk egymásról, kölcsönösen bejövünk egymásnak. A baj csak az, hogy az ország másik felén lakik. 400 km választ el bennünket. Tényleg úgy érzem, hogy megvan köztünk az összhang, nagyon értelmes, ritka ember. Szerintem a távkapcsolat nagyon bonyolult lenne ebben a helyzetben. És ráadásul azt sem tudom, hogy ő hogyan érez irántam. Lehet csak barátnak tekint. Mit tegyek, ha közénk áll a távolság? /L
2014. jan. 3. 11:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Tartsátok a kapcsolatot írásban egyelőre,beszéljetek telefonon ilyenek,aztán meg hozzatok össze egy találkozót ,és akkor minden kiderül és részletesebben meg tudjátok beszélni a továbbiakat,de ha már tudtok egymásról előtte sok dolgot meg láttatok egymásról sok képet, halljátok egymást,nem hiszem,hogy élőben teljesen más lenne.Jah az meg,hogy hogyan érez irántad szerintem annyira nem nagy kérdés,ha jókat beszélgettek egymással,érzed h összhangban vagytok,esetleg néha még bókol is akkor szinte biztos,hogy érdekled!

Sok sikert!

2014. jan. 3. 12:06
 12/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget és a biztatást, nagyon hálás vagyok!!!!!!:)
2014. jan. 3. 12:10
 13/17 anonim ***** válasza:

Szép sztori! :-)

Hívd el először a fiút magatokhoz, akkor talán a szüleid sem fognak annyira aggódni. Ha már megismerik, talán Téged is elengednek.

2014. jan. 3. 12:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Mi a patommal tavkapcsolatban elunk majdnem ket eve 3000km a tavolsag es felevente egy het es egy honap kozotti idohozamban vagyunk egyutt. Nem a legelonyosebb de meglehet szokni es ha vege a tanulmanyainknak osszekoltozunk. En 17/l o 19/f
2014. jan. 3. 13:05
 15/17 anonim ***** válasza:
beszéljetek meg egy találkozót, így előre ne jelentsd ki,hogy már szereted,mert nem tudhatod,hogy élőben is meg van-e az összhang. sok sikert!
2014. jan. 3. 14:28
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó tanácsaitokat!:)
2014. jan. 3. 16:48
 17/17 Bögyös Dávid válasza:
Ilyen sztorit félbe hagyni... Amúgy, ha az valakinek elmondod az érzéseidet, és ezmiatt bármi is megváltozik, rossz irányba, már ne haragudjál, de az egy gyökér. Gyökér, mivel nem tiszteli a másik érzéseit, és nem tudja elfogadni. Én megértem mindenki érzését, aki szeret, bárkiét is, nem mondom neki azt, hogy na hadjál csá... 300 km-re lakunk egymástól az ország két végiben kb.. Én cserébe visszaszerettem a csajt, és én is nagyon szeretem, nem mondtam neki sosem semmi rosszat. Csakis, mindig is jóban voltunk. Viszont, ha nem szeret viszont, akkor is normális, de ettől egy normális kapcsolat erősödik, még ha a másik fél nem is szeret vissza, de baráti alapon, ha eddig is így érzett, akkor ennél csak jobban meg fog bízni benned... stb., nem elromlana egy kapcsolat. Amelyik kapcsolat, egy érzés kimondásától, egy érzelem kimondásától tönkremegy, az mindig is reménytelen szar volt.
dec. 6. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!