Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » ő 17 én 14 éves. Másfél órára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ő 17 én 14 éves. Másfél órára lakunk egymástól. Szerintetek műkodne? Többi lent!

Figyelt kérdés
állitolag azért nem akar velem kapcsolatot mert tul messze lakunk egymastol és neki volt már egy buko tavkapcsolata. Meg hogyneki nem ez az ideális. De szerintetek mükedne igy egy kapcsolat? most megyek kilencedikbe ő pedig 12.be. rengeteget kell tanulnunk igaz.de állitolag fontos vagyok neki.
2013. aug. 9. 12:37
 1/6 anonim ***** válasza:
ez felejtős :$
2013. aug. 9. 12:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Elég nehéz dió, főleg ennyi idősen. Szívem szerint azt mondanám, hogy egy próbát megér, de a távkapcsolat sokszor olyan illúzió, ahol nem vesszük észre, hogy csak kitolunk magunkkal és a másikkal is. Hogy három órát utazgatsz egy pár órás együttlétért, hogy közben gyakorlatilag elvágod magad és a másikat is a barátoktól, mert ugye azok ott vannak hétköznap, csakhogy ez nem így működik. Közös programot szervezni szinte lehetetlen, aztán jön a féltékenykedés, a veszekedések, amik azért vannak, mert nem látod a másikat amikor beszélsz vele és minden csak félreértésre ad okot... szóval nagy általánosságban nem épp leányálom.
2013. aug. 9. 12:40
 3/6 anonim ***** válasza:
sztem nem sok az a másfél óra..kb 60km lakhattok egymástól..valakinek 600km távolságban is működik..minél többet vártok egymásra,annál jobb lesz találkozni
 4/6 anonim ***** válasza:
Ebben a korban az a másfél óra elég soknak számít. Gondolom max csak hétvégente találkoznátok. Ha ez nektek belefér okés. De sok ember nem szereti a távkapcsolatot.
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. aug. 9. 12:47
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! igen csak hétvégén tudnánk találkozni és akkor sem minden héten..:/
2013. aug. 9. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!