Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha túl messze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha túl messze lakunk egymástól?

Figyelt kérdés
Megismertem az interneten egy nagyon kedves srácot, aki épp annyi éves, mint én. Facebookon, skypeon tartjuk a kapcsolatot napi szinten. Nagyon örülök neki, hiszen külsőségek nélkül szerettem bele, vagyis egymás személyiségébe, ha lehet így fogalmazni :) Bár képeket láttunk egymásról, kölcsönösen bejövünk egymásnak. A baj csak az, hogy az ország másik felén lakik. 400 km választ el bennünket. Tényleg úgy érzem, hogy megvan köztünk az összhang, nagyon értelmes, ritka ember. Szerintem a távkapcsolat nagyon bonyolult lenne ebben a helyzetben. És ráadásul azt sem tudom, hogy ő hogyan érez irántam. Lehet csak barátnak tekint. Mit tegyek, ha közénk áll a távolság? /L
2014. jan. 3. 11:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
nem nagy gond, ritkán tudtok találkozni, de az én szüleim 500 km-re laktak egymástól, tehát nem lehetetlen hogy működhet
2014. jan. 3. 11:55
 2/17 anonim ***** válasza:
Busz,vonat..nem hiába van:)
 3/17 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást!:)
 4/17 anonim ***** válasza:

Zala-->debrecen,miskolc?:D

hányszor voltam én is így:/

2014. jan. 3. 11:57
 5/17 anonim ***** válasza:
Végy egy traktort. :D
2014. jan. 3. 11:57
 6/17 A kérdező kommentje:
De mindketten tanulunk még gimnáziumban, szóval nem tudunk csak úgy utazgatni. :( Köszi a válaszokat. És veszek egy traktort.:DDDD
2014. jan. 3. 11:58
 7/17 anonim ***** válasza:

Amíg nem találkoztok és nem töltötök együtt egy fél napot addig semmi sem tuti.

De egy teleport gépet ajánlok neked építeni.

8/17 anonim ***** válasza:

Nem írtad hány éves vagy, az is számít.

Először is tisztázd, hogy hogyan érez irántad. Kérdezd meg tőle Skypon.

Beszéljétek meg, hogy mit szeretnétek egymástól. Ha Te is és Ő is benne lennétek egy távkapcsolatban, akkor a következő lépés az, hogy a szülőkkel megbeszélitek.

Fontos, hogy bár a szüleid nem szabhatják meg kit szeress, de ha még fiatal vagy akkor valószínűleg nem önálló keresetből, hanem ők finanszíroznák az utazásodat pénzügyileg.(feltéve ha elengednek ekkora távra)

Ha tegyük fel ezek a feltételek sikerülnek, akkor már csak kettőtökön fog múlni mennyire lesz tartós ez a kapcsolat. Kibírjátok-e egymás nélkül napokig/hetekig vagy sem. A másik hiánya elég lélekmaró tud lenni, de legalább már a neten lehet beszélgetni, camozni nem úgy mint régen. Valamint fontos, hogy meg kell hogy bízz a másikban.

Én nekem eddig csak távkapcsolataim voltak. Nekem sem voltak túl közel a barátnőim. De SOHA nem a távolság miatt mentünk szét. A távolság nem állhat közétek. Ha szeretitek egymást akkor biztos nem.

25/F

9/17 anonim ***** válasza:
Tanulj meg Hopponálni mint Dumbledore professzor.
2014. jan. 3. 11:59
 10/17 A kérdező kommentje:
Nagyon hálás vagyok a válaszokért, köszönöm szépen! 16 múltam. Egyébként a szüleim pénzügyileg tudnának támogatni, de nem hiszem, hogy elengednének az ország másik végébe, egyedül. Már felvázoltam nekik a helyzetet, és csak ez az egy problémájuk van. A fiúval majd igyekszem tisztázni ezt, de félek, hogy ezzel elveszítem.
2014. jan. 3. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!