Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha túl messze lakunk egymástól?
Zala-->debrecen,miskolc?:D
hányszor voltam én is így:/
Amíg nem találkoztok és nem töltötök együtt egy fél napot addig semmi sem tuti.
De egy teleport gépet ajánlok neked építeni.
Nem írtad hány éves vagy, az is számít.
Először is tisztázd, hogy hogyan érez irántad. Kérdezd meg tőle Skypon.
Beszéljétek meg, hogy mit szeretnétek egymástól. Ha Te is és Ő is benne lennétek egy távkapcsolatban, akkor a következő lépés az, hogy a szülőkkel megbeszélitek.
Fontos, hogy bár a szüleid nem szabhatják meg kit szeress, de ha még fiatal vagy akkor valószínűleg nem önálló keresetből, hanem ők finanszíroznák az utazásodat pénzügyileg.(feltéve ha elengednek ekkora távra)
Ha tegyük fel ezek a feltételek sikerülnek, akkor már csak kettőtökön fog múlni mennyire lesz tartós ez a kapcsolat. Kibírjátok-e egymás nélkül napokig/hetekig vagy sem. A másik hiánya elég lélekmaró tud lenni, de legalább már a neten lehet beszélgetni, camozni nem úgy mint régen. Valamint fontos, hogy meg kell hogy bízz a másikban.
Én nekem eddig csak távkapcsolataim voltak. Nekem sem voltak túl közel a barátnőim. De SOHA nem a távolság miatt mentünk szét. A távolság nem állhat közétek. Ha szeretitek egymást akkor biztos nem.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!