Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha van barátnője?
Figyelt kérdés
Van egy srác,akinek 4 éve barátnője van.Több éve már,hogy tetszik nekem,egy hónapja derült ki,hogy fantáziálgat velem kapcsolatban és leültünk és megbeszéltük,azt mondta,hogy tetszek neki,de szereti a barátnőjét,meg hogy soha nem lehet tudni,hogy meddig lesz együtt a barátnőjével,akivel persze összeköltöztek már.Akkor megölelt és kb 1 percig csak ölelt és egy arcra puszi után elment.Én 20 éves vagyok,van barátom,de mostanság kb. 2 hete mindig vele álmodok,napközben is sokat gondolok rá.Nem tudom kiverni a fejemből. Légyszi segítsetek!!!!
van barátod, neki is van barátnője.. miért akarod ezt elcsúfítani? gondolj már a barátodra!
időnként mindenkinek megtetszik valaki.. nekem is van barátnőm, de emellett sok lány megtetszik.. és akkor mivan? az emberek érzelmei diverzebb annál, mint "utálom/imádom"... a tetszés szimpátiát jelent, miért ne lehetne mondjuk akkor egy jóbarát belőle? olyan havercsajaim vannak, a legtöbbjüknél bepróbálkoztam volna, ha nem lett volna barátnőm.. de volt.. és így lett mellé egy pár barátom is, aki történetesen lány és szerintem jól néz ki.. és?
hagyd ott a barátodat egy olyanért aki tetszik.. de gondolj bele, hogy egy év múlva megint megjelenik valaki, aki tetszeni fog.. és akkor megint otthagyod? akkor minek van párkapcsolatod?
2014. jan. 2. 16:16
4/11 A kérdező kommentje:
Nem pillanatnyi fellángolás szerintem,mert már több éve tetszik.És mikor látom az az érzés ami elfog nem tudom hová tenni.Régebben azért nem jöttünk össze mert fiatal voltam hozzá ezt múltkor mondta.
2014. jan. 2. 16:19
5/11 anonim válasza:
Én már több lánnyal is voltam hasonló helyzetben. Csak akkor múlt el ez a sok "állandóan rágondolok", miután szexeltünk egyet. Utána mindenki hazament a párjához és minden rendbejött.
2014. jan. 2. 16:21
6/11 anonim válasza:
5ös, utána minden rendbejött... csak épp a párkapcsolatod nem működött sosem rendesen:D
2014. jan. 2. 16:33
7/11 anonim válasza:
A párkapcsolataim tényleg sosem voltak rendesek, de hát én furafirgura vagyok ez a nők is mondani szokták. :)
2014. jan. 2. 16:36
8/11 anonim válasza:
"jaaaj, megcsaltál, olyan kis furafigura vagy *mosoly*"
gondolom nem így mondják:D
2014. jan. 2. 16:37
9/11 anonim válasza:
ne tedd tönkre más kapcsolatát.ha lennie kell köztetek valaminek lesz majd akkor is ha ők (egy harmadik fél közre működése nélkül) külön mennek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!