Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen fiúnak miért nincs barátnője?
Nemrég ismerkedtem meg vele.Apámnak dolgozik.Nemsokára 21 éves.
Arcra olyan átlagos de vannak napjai amikor egész helyes.A teste meg huh egész jól sportolt,vékony de nagyon jó izmos.
Személyiségre elég érdekes.Csöndes és szerény.De van amikor határozott kemény kiállása van.Segítőkész,okos kedves és udvarias.
Engem teljesen lenyűgözött és amikor barátnőtémáról kérdeztem azt mondta még nem volt senkije.
Nekem ez fura.Egy ilyen pasinak tuti jutna csaj és még sincs neki?
attól hogy neked bejön, lehet hogy másnak nem
vagy csak nem akar most barátnőt, bármi lehet
Te magad leírtad miért,ezek a tulajdonságok nem kelendőek a mai világban a lányoknál,ezért.
Amúgy én is ilyen srác vagyok,mint amilyet leírtál és nekem sem volt még senkim.Én sem értem pontosan ez így miért jó vagy hogy van,de hát szívük rajta igazából.
22/F
sok lányak tesztme énis.akarnának is valamit.
de nem komolra ,hanem cska ugy.
én viszont ugy vagyok vele ,hogyha a szívem nemkell a f@rkamat nem adom.
ennyi. :)
23/F
"Tőlem ugyanígy meg szokták kérdezni, hogy miért. Aki nekem tetszik, neki én nem és fordítva, olyannal pedig nincs értelme kezdeni, aki nem mozgat meg."
Detto. És még hányan vagyunk ugyanígy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!