Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen fiúnak miért nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen fiúnak miért nincs barátnője?

Figyelt kérdés

Nemrég ismerkedtem meg vele.Apámnak dolgozik.Nemsokára 21 éves.

Arcra olyan átlagos de vannak napjai amikor egész helyes.A teste meg huh egész jól sportolt,vékony de nagyon jó izmos.

Személyiségre elég érdekes.Csöndes és szerény.De van amikor határozott kemény kiállása van.Segítőkész,okos kedves és udvarias.

Engem teljesen lenyűgözött és amikor barátnőtémáról kérdeztem azt mondta még nem volt senkije.

Nekem ez fura.Egy ilyen pasinak tuti jutna csaj és még sincs neki?

2013. dec. 25. 20:13
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
60%
Egyszerű.. Eddig nem volt senkije, aki lehetett volna, attól meg joggal tartott, hogy majd anyáskodni fog felette, meg dominálni fogja, törődő anyuciként, akit egyébként meg is lehet dugni. Na ilyen csaj nekünk nem kell, mert 1 év alatt leszedál a papucs szintre. Inkább akkor senki. Fullos "gádzsi" kell, akinek a szájába lehet tenni, nem hinném, hogy ez túl nagy igény lenne!
2015. jún. 23. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!