Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen fiúnak miért nincs barátnője?
Nemrég ismerkedtem meg vele.Apámnak dolgozik.Nemsokára 21 éves.
Arcra olyan átlagos de vannak napjai amikor egész helyes.A teste meg huh egész jól sportolt,vékony de nagyon jó izmos.
Személyiségre elég érdekes.Csöndes és szerény.De van amikor határozott kemény kiállása van.Segítőkész,okos kedves és udvarias.
Engem teljesen lenyűgözött és amikor barátnőtémáról kérdeztem azt mondta még nem volt senkije.
Nekem ez fura.Egy ilyen pasinak tuti jutna csaj és még sincs neki?
"Csöndes,szerény,kedves,udvarias."
Lányoknál csupa hatrányos tulajdonsag.
"Biztos idegbetegnek hiszik..."
Pedig csak sorozatgyilkos.
Azért, mert ebben a világban ez pont az a pár tulajdonság, amitől elég sokan semminek (vagy még kevesebbnek) néznek...
Aki pedig ilyen, az nem fog megváltozni az ilyen idióták kedvéért, az pedig a másik, hogy neki sem kellenek ezek a nem-normálisak...
Szerintem aszexuális is lehet és mint ilyen bizonyára nem akar kínos helyzetbe kerülni.
Mert te kérdező bizonyára hetero vagy és előbb utóbb biztos sor került volna szexre, na és ez az a rész ahol egy aszexuális csak kínosan magyarázkodna h neki ilyenre nincs szüksége. Bármilyen hihetetlen is de van ilyen.
De mivel az emberek 95%-ának igen és ö ezt gondolom tudja is így inkább elkerüli ezeket a számára kínos helyzeteket.
Igaz h ez csak a világ népességének 1%-ára érvényes de kizárni akkor sem lehet.
Szia, én is ilyen vagyok.. 20 eves es meg nem volt baratnom, vannak lanyok akik nyomulnak ram mert jol nezek ki, de mivel meg nem volt kapcsolatom ezert nagyon nemtudom, hogy kell banni veluk. Volt egy gyonyoru lany akivel 1 honapig randizgattam, es vegul vege lett, szerintem azert mert nem mertem megcsokolni.
Aztmondom, hogy ha szeretned megszerezni, akkor ez esetben neked kell atvenni a szerepet. Neked kell hozzaszoktatni, hogy valaki hozzaer, es valoszinu a csokkal is neked kell kezdemenyezni. (vagy akarki is legyen az) .
Meleg kerdes kizarva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!