Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mit jelent, ha azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit jelent, ha azt mondjátok egy lányra, hogy csinos?

Figyelt kérdés

Mert az én értelmezésemben a csinos azt jelenti,hogy jól van felöltözve.

Viszont én nem éreztem magam csinosnak,amikor mondták rám,mert csak egy farmer volt rajtam meg sport cipő stb,semmi extra.Aki képen látott,ott is csak valami sima fölső volt rajtam.

Szóval mit jelent nálatok a csinos kifejezés?:)

2014. jan. 2. 15:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
azt, hogy jó az összhang :)
2014. jan. 2. 15:56
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom mi van a válaszadókkal, de én a hugomra és nagynénémre is használom a csinos szót. Egyáltalán nem akarok vele szexuális kapcsolatba lépni. Annyit jelent, hogy tetszik, ahogy kinéz. Jó az összhatás. Ebbe bele tartozik a ruha, a smink, a mosoly, a kisugárzás.
2014. jan. 2. 16:01
 13/13 Tarnolf ***** válasza:
Nem kell sokat gondolkodni, a csinos azt jelenti(nálam), hogy jól néz ki, tetszik amiben van. :D
2014. jan. 2. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!