Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit jelent, ha azt mondjátok egy lányra, hogy csinos?
Figyelt kérdés
Mert az én értelmezésemben a csinos azt jelenti,hogy jól van felöltözve.
Viszont én nem éreztem magam csinosnak,amikor mondták rám,mert csak egy farmer volt rajtam meg sport cipő stb,semmi extra.Aki képen látott,ott is csak valami sima fölső volt rajtam.
Szóval mit jelent nálatok a csinos kifejezés?:)
2014. jan. 2. 15:42
2/13 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy a péniszemet szívesen az ajkai közé helyezném.
3/13 anonim válasza:
Jajj gyerekek!
Pasik vagyunk egyszerűek!
A csinos csinosat jelent! Abba amiben látott ahogy látott úgy is csibnos vagy.
4/13 anonim válasza:
Azt jelenti hogy köszönd meg a bókot és örülj neki ne azon gondolkozz miért kaptad! Lányok lányok nem vagytok ám egyszerűek
6/13 anonim válasza:
Nem a ruhára vonatkozik hanem arcra és összahatásra is
7/13 anonim válasza:
Nem mindegy mit jelent mi úgyis csak hazudunk.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
Én megköszönöm.Csak mikor már sokadszorra hallom,akkor már elkezdtem gondolkozni rajta,hogy a csinost vajon miért mondják egy egyszerű öltözködésű lányra:D
2014. jan. 2. 15:48
9/13 anonim válasza:
azt jelenti hogy szivesen összebujnek vele XD
10/13 anonim válasza:
Mit kell itt túlspilázni...
Csinos vagy = tetszel annyira, hogy megfarkalnálak ha arról lenne szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!