Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti kire mondjátok, hogy csinos?
Az lehet 3-maska, de valakinek csak az a csinos aki tetszik is neki egyben.
És hiába az a nő csinos 100 ember szerinte ha szerinte akkor sem az.
Amúgy kérdező, ezt így nehéz leírni, most azt mondom h hosszabb hajú min. vállig érő haj kevés smink..karcsúbb vagy sportos testalkat. ÉS hát hiába jó az alakja ha hozzá egy olyan fej jár amire zsákot húznék.
az más, az egész összhatás a lényeg! az arc a fej és a test...
nálam a csinos azt jelenti hogy van egy jó alakja ami tetszik és ahhoz szép a haja az öltözködése.
Én általában arra mondom aki tetszik.De van,hogy megdicsérek valakit,mert csinosan öltözik.(egyébként nem tetszik)
Nem szoktam leszólítani senkit általában, mivel rengeteg ismerősöm van és valamelyiknek biztos ismerőse így elég hamar találok valakit aki bemutat neki :)
Sajnos nekem a külsőm nem olyan amivel első látásra nagyon be tudnék vágódni akárkinél,ezért nekem maradt a közvetlenség és a jó duma :D
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!