Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mért mondjátok egy lányra hogy elérhetetlen?
Figyelt kérdés
Milyen egy elérhetetlen lány? És mért elérhetetlen?2012. okt. 19. 21:40
1/8 anonim válasza:
Általában külsőleg értem. Túl szép (hogy igaz legyen).
2/8 anonim válasza:
Ha mondjuk gyönyörű, állandóan pasik ugrálják körül, de mégis független, idegenekkel teljesen visszautasító és még mellette az életben is sikeres.
Valami ilyesmi az, amitől általában elriadnak. De amúgy az ilyen lányokról is kiderül, ha megismered, hogy csak ember ő is.
3/8 anonim válasza:
mert elérhetetlen. Valamiben sokkal jobb nálam:külső,belső,felső,alsó.
Van barátja...
Ilyen apróságok.
Úgyanakkor ha épp jó kedvembe vagyok, kihívásnak veszem.
4/8 anonim válasza:
Például mert imádom a magas nőket, és ha rájuk nézek rögtön az a gondolat fog el, hogy elérhetetlen mert alacsonyabb vagyok mint ők.
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor nincs ahhoz köze hogy nem túl társasági ember, inkább visszahúzódó?
2012. okt. 19. 21:51
6/8 anonim válasza:
Hiába bókolok neki, hiába keresem a társaságát, ő ennek ellenére nem közeledik felém! Ilyen az elérhetetlen lány, sok van belőle sajnos!
7/8 anonim válasza:
Erre a kérdésre én is kíváncsi vagyok..
Egyszer rám is mondta ezt az egyik fiú, pedig ő elég jól nézett ki és sok lányt "felcsíphetett" volna, ezért sem értettem, amikor ezt nekem mondta.
8/8 anonim válasza:
A férfiak sajnos gyáva állatfajták, és arra specializálódtak, hogy kisebbségi komplexusaikat különféle csomagolásba burkolják. Az "elérhetetlen vagy számomra" pont ilyen. Lefordítom: melletted egy semminek érzem magam, szellemi-lelki stb. fölényben vagy velem szemben, érzem, hogy kicsivé zsugorodom a közeledben, ezért jó ötletnek tartom, ha visszavonulok, és lemondok rólad (keresek könnyebb prédát - értsd. butuska libát -, aki majd felnéz rám, a GYÁVA FÉRFIRA). Egóm vérig sértetted, de ezt nem mondhatom el, ezért inkább légy elérhetetlen, ez nem olyan egyértelmű. Lehet, hogy még azon is elgondolkozol, hogy veled lehet valami baj, és felteszel majd egy kérdést a gyakorikerdesek.hu-n ezzel kapcsolatban : DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!