Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én miért csak arra kellek nekik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én miért csak arra kellek nekik?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok a suliban a fiuk mindig azt akarják,hogy feküdjek le velük de én nem az a lány vagyok aki már most 15 évessen le akarna feküdni nem vagyok ribi se szóval nem értem.Mert általában a fiuk azokkal a lányokkal akarnak lefeküdni akik igy kur*ák.Mondták sokan,hogy szép vagytok de attól még azért ne csak arra keljek nekik.
2014. jan. 2. 00:47
 1/10 anonim ***** válasza:
nem tudom, szexelünk?
2014. jan. 2. 00:48
 2/10 anonim ***** válasza:
mindenkivel le akarnak
2014. jan. 2. 00:48
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem szexelek veled -.-".És szerintem az olyan lányok akik már ilyen korban belemennek a szexbe háát azoknak majd később előbb-utobb megfogják bánni emg még ilyen korban még a tanulással kéne foglalkozzni amien a mai világ..
2014. jan. 2. 00:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Mert jól nézel ki, lyuk van a lábaid között és semmi érdekeset nem látnak benned a testeden felül.
2014. jan. 2. 00:51
 5/10 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolonak hát szerintem is csak ezt látják bennem csak már nagyon unom :/-
2014. jan. 2. 00:52
 6/10 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz Velük!!!

Ebben a korban minden srác be van állva a szexre, mert már nagyfiúknak érzik magukat, csak közben a lábuk között még kicsi az "ubi".

Ekkor még fel sem fogják, hogy mi az amire a lányok igazán adnak illetve amire beindulnak. A lányok ilyenkor korábban érnek, ami lemaradást a fiúk csak 20-22 évesen hoznak be, már ha egyáltalán fel tudnak zárkózni agyilag.

2014. jan. 2. 01:18
 7/10 Paulik Áron ***** válasza:
Azért arra kellesz, mert el vannak butulva, azt hiszik, ez kell nekik, ettől lesznek nagyfiúk meg menők, miközben szánalmasan nevetségesek. Te csak szépen tarts ki az elveid mellett, majd lefekszel azzal a fiúval aki képes rád várni, tisztel és hajlandó akár feleségül is venni.
2014. jan. 2. 01:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne törődj velük, és eszedbe ne jusson beadni a derekad!
2014. jan. 2. 08:50
 9/10 A kérdező kommentje:
Még gondolni se gondolok arra,hogy lefeküdjek velük én kivárom a megfelelő normális fiut akivel majd szeretkezzni fogok.
2014. jan. 3. 23:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Minek kellene egy nő,ha nem a szexért?Meccset nézni a haverokkal is tudok.
2014. ápr. 2. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!