Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van ennyire sok számomra...

Miért van ennyire sok számomra vonzó lány, ha én nekik nem kellek? Miért ilyen kegyetlen az élet?

Figyelt kérdés
Nem értem, nem tudom elfogadni, hogy míg nekem rengeteg lány bejön, nem kell tökélets külső, addig én tudomsáoma szerint alig egy-két lánynak tetszettem, de ők meg nekem nem jöttek be.
2013. okt. 1. 18:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Ismerős érzés :D

L

2013. okt. 1. 18:36
 2/7 anonim ***** válasza:

"egy-két lánynak tetszettem"

Jó neked. :p

2013. okt. 1. 18:36
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
Nem az élet kegyetlen. te vagy szerencsétlen.
2013. okt. 1. 18:37
 4/7 anonim ***** válasza:

akkor én mit mondjak b+

én ezért egy korongvágóval keresztbe hosszába felvágtam az ereimet és majdnem megdöglöttem, de tanulj meg gyűlölni erőt ad..nekem adott, most már erős vagyok és kibírom!

2013. okt. 1. 18:37
 5/7 anonim ***** válasza:
semmi kkülönös pasi vagy mindent megdugnál ami mozog
2013. okt. 1. 18:50
 6/7 Tarnolf ***** válasza:
5# Azért ne általánosíts, még ha sok emberre igaz is...Azokat akik nem dugnának meg mindent ami mozog, béna,érzelgős hülye gyerekeknek tartjátok, talán még melegnek is...Tisztelet a kivételnek természetesen.
2013. okt. 1. 19:03
 7/7 anonim ***** válasza:
tényleg sok emberre igaz lehet, ha még az ilyen buta lányokat is megdugják
2013. okt. 1. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!