Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért a vékony lányokat szeretik? (lent)
az ilyen típusú csajokat szeretjük általában. Amiről te beszélsz és amilyen lehetsz, azt úgy hívják, hogy dagadt.
Na az nem olyan jó, bár ha nincs jobb...akkor néha 1-2 hónapig is jó lehet, de csak az ágyban. És inkább csak ő nála. Na így megy ez.
Férfi létemre vékony izmos testalkatú vagyok és nekem a vékony lányok jönnek be és fizikailag is jobb érzés, hogy egy "törékeny virágszál" van a kezeid közt. Ez még nem jelenti azt, hogy ne tetszene meg egy kis felesleggel rendelkező nő vagy akár még több felesleggel nő.
Ellenben te itt általánosítasz, leszólod a vékony nőket, toleranciát vársz el úgy, hogy közben intoleráns vagy a vékony nőkkel szemben. Ilyen hozzáállással mit vársz te az élettől?
Aki genetika miatt vékony és rendesen eszik, szerintem hálát adhat az égnek:) és nem azt kéne azoknak a csajoknak hallgatni, hogy "ó de vékony vagy" hanem, hogy "Hú de szexi vagy".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!