Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk miért a vékony lányokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért a vékony lányokat szeretik? (lent)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2013. dec. 30. 19:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
neharagudj,de én genetikailag is vékony vagyok,igaz próbálok ellene tenni :) de nekem mindig rosszul esik ez: a kutyák játszanak csak a csontokkal mondat..az olyan mintha csak selejt lennék...:/
2013. dec. 30. 21:21
 22/25 anonim ***** válasza:
47%

az ilyen típusú csajokat szeretjük általában. Amiről te beszélsz és amilyen lehetsz, azt úgy hívják, hogy dagadt.

Na az nem olyan jó, bár ha nincs jobb...akkor néha 1-2 hónapig is jó lehet, de csak az ágyban. És inkább csak ő nála. Na így megy ez.

2013. dec. 30. 21:52
 23/25 anonim ***** válasza:
58%
Ez hülyeség.Csak a lányok mániája hogy vékonyak legyenek.A második kép a valódi nő.
2013. dec. 31. 10:35
 24/25 anonim ***** válasza:
83%

Férfi létemre vékony izmos testalkatú vagyok és nekem a vékony lányok jönnek be és fizikailag is jobb érzés, hogy egy "törékeny virágszál" van a kezeid közt. Ez még nem jelenti azt, hogy ne tetszene meg egy kis felesleggel rendelkező nő vagy akár még több felesleggel nő.

Ellenben te itt általánosítasz, leszólod a vékony nőket, toleranciát vársz el úgy, hogy közben intoleráns vagy a vékony nőkkel szemben. Ilyen hozzáállással mit vársz te az élettől?

Aki genetika miatt vékony és rendesen eszik, szerintem hálát adhat az égnek:) és nem azt kéne azoknak a csajoknak hallgatni, hogy "ó de vékony vagy" hanem, hogy "Hú de szexi vagy".

2013. dec. 31. 13:42
 25/25 A kérdező kommentje:
az 1 kép a tökéletes.
2013. dec. 31. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!