Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk miért a vékony lányokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért a vékony lányokat szeretik? (lent)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2013. dec. 30. 19:42
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Csak a kutyák játszanak csontokkal.
2013. dec. 30. 19:50
 12/25 anonim ***** válasza:
58%
Á-L-T-A-L-Á-N-O-S-Í-T-Á-S
2013. dec. 30. 19:51
 13/25 anonim ***** válasza:
66%
Íme a duci csalódott lány,aki próbálja meggyőzni a népet,hogy mit kell 'szeretni' :DD
2013. dec. 30. 19:51
 14/25 anonim ***** válasza:
izlesek es pofonok.de nekem pont az ilyen nök tetszenek,mint amilyenek a kepen vannak,meg egy kicsivel husisabbak is belefernek :)
2013. dec. 30. 19:52
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Először is a képeken vékony lányok vannak :O Talán Marilyn picit formásabb, de ő is vékonynak mondható.

Másodszor nem minden ember egyforma! Ezt miért nem lehet felfogni? Mindenkinek más tetszik és törődj bele, hogy nem tetszel az összes férfinak a világon!

2013. dec. 30. 19:54
 16/25 anonim ***** válasza:
71%

"Csak a kutyák játszanak csontokkal"

A zsírral meg a disznók.Na ez kb. ilyen szintű érv a kövér nők ellen.

2013. dec. 30. 19:57
 17/25 anonim ***** válasza:
96%

A formas lányokat szeretjük!

A fiúk ösztönszerűen a karcsú derékat,széles csípőt és telt kebleket szeretik a lányok pedig a széles vallat és keskeny derekat.Ezt vitatni nagyjából annyi értelme van mint azt firtatni miért szép a Mona Lisa.Mert az! Ez van.

Szóval hadd ne kelljen mar egy önmagara igénytelen,lusta duci csajjal járnom akihez képtelen vagyok vonzódni..

Ők se fognak jarni egy csapott,nagyhasú palival.

Szóval ha pasit akarsz akkor legyél igényes,ha nem akkor ne nyafogjj.

18/F

2013. dec. 30. 19:58
 18/25 anonim ***** válasza:
75%

Én a vékonyabbakat szeretem, nem a csontkollekciót.

És leszarom, kinek mi a véleménye.

2013. dec. 30. 20:00
 19/25 anonim válasza:
Nem vagy ezzel egyedul, a nagytobhseg a "vekonyabb" noket szereti! Nem mind1hogy vekony, vagy vekonyab, vekonyan formas!!!! Lehet itt dobalozni Kim-el, meg a kovereknek csontos posztokat csinalni, eloben kivancsi lennek tetszene-e egy akkora valag, mert az mar valag, nem fenek!...
2013. dec. 30. 20:05
 20/25 anonim ***** válasza:
csak az sok, ha valakit könnyebb átugrani, mint megkerülni! egyébként meg nekem aztán mindegy!
2013. dec. 30. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!