Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék Rubik kockával csajozni?
A következőt kell mondanod a csajnak:
"Gyere és ülj be a lambómba, megmutatom hogy kell kirakni a rubik kockát."
Ha még nem tudod kirakni, az sem baj! Kezdd el rakosgatni egy szórakozóhelyen/kávézóban/akárhol, és egy lányt kérdezz meg, hogy ki tudja-e rakni. Ha sikerül neki, dicsérd hogy pl. milyen ügyesokos, és hogy nem hitted volna h egy ilyen szép lány ilyen zseni is lehet
csak 1 ötlet xd
"Nem sajnos még csak 1 oldalt tudok kirakni."
.............
Szerintem akkor ne égesd magad egy csajnál, én mostanában úgy szoktam kirakni a Rubik-kockát, hogy bekötött szemmel két Boeing szárnyain állok 15 ezer méter magasságban, fejemen áll 11 kemény csávó fenyőfa formátumban, és mikor kiraktam mind a hat oldalát (kb. 4 másodperc) lemegyek spárgába is:DD
Hogy tudnék Rubik kockával csjozni?
........
magával a kockával? Addig forgatod a kockákat rajta amíg le nem esik mind, és akkor le esett neki hogy, mit akarsz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!