Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnék Rubik kockával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék Rubik kockával csajozni?

Figyelt kérdés
Néhány barátommal fogadtam,hogy fel tudok szedni egy csajt rubik kockával.Szükségem lenne ötletekhez,hogy kezdjek neki,ha vesztek egy tálca sörrel lógok nekik.

2013. dec. 29. 23:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Legalább ki tudod rakni? :D Amúgy odamész elkezdesz vele beszélgetni, majd pár perc után, elmondod, hogy van nálad egy rubik kocka és 10 másodperc alatt ki tudod rakni. Ezt nyilván nem fogja elhinni, majd fogadást ajánlasz neki, hogy ha kirakod, akkor megadja a telefonszámát, ha nem sikerül akkor meg te adod meg a tiéd. :D Ha bejössz neki úgy is elfogadja. :D
2013. dec. 30. 00:00
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok Lányok a nevem Ernő!! Rubik Ernő!! Klasszikusok mindig sülnekXD
2013. dec. 30. 00:09
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem sajnos még csak 1 oldalt tudok kirakni.
2013. dec. 30. 00:15
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

A következőt kell mondanod a csajnak:

"Gyere és ülj be a lambómba, megmutatom hogy kell kirakni a rubik kockát."

2013. dec. 30. 00:18
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha még nem tudod kirakni, az sem baj! Kezdd el rakosgatni egy szórakozóhelyen/kávézóban/akárhol, és egy lányt kérdezz meg, hogy ki tudja-e rakni. Ha sikerül neki, dicsérd hogy pl. milyen ügyesokos, és hogy nem hitted volna h egy ilyen szép lány ilyen zseni is lehet

csak 1 ötlet xd

2013. dec. 30. 00:42
 16/18 anonim válasza:
Jesszus... :D volt egy rubikkocka mániás pasim.... állandóan azt forgatgatta és egy idő után rohadt idegesítő volt. Amúgy ha helyes vagy és ügyesen rubikozol akkor tuti sikerül... minden a kommunikáción múlik.
2013. dec. 30. 00:55
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

"Nem sajnos még csak 1 oldalt tudok kirakni."

.............

Szerintem akkor ne égesd magad egy csajnál, én mostanában úgy szoktam kirakni a Rubik-kockát, hogy bekötött szemmel két Boeing szárnyain állok 15 ezer méter magasságban, fejemen áll 11 kemény csávó fenyőfa formátumban, és mikor kiraktam mind a hat oldalát (kb. 4 másodperc) lemegyek spárgába is:DD

2014. jan. 1. 12:12
 18/18 anonim válasza:

Hogy tudnék Rubik kockával csjozni?

........

magával a kockával? Addig forgatod a kockákat rajta amíg le nem esik mind, és akkor le esett neki hogy, mit akarsz. :D

2014. jan. 5. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!