Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszkedvűen, totál életuntan lehet "csajozni"?
Most ilyen totál padlón vagyok állapotba kerültem kb 1 hete és nem birok kijönni belőle, szerintetek így oda lehet menni beszélgetni csajokhoz pl parkba v dunaparton ahol többnyire szoktak lenni normálisabbak, akik mondjuk a bnőikkel ülnek egy padon v sétálgatnak. Amikor minden ok akkor tudom h lehet de olyankor viccelődök meg minden és eddig még 1 se küldött el, sőt van h mosolygok és odajonnek, de most totál kedvetlen vagyok és még poénkodni sincs kedvem max saját magamon h mekkora lúzer vagyok..
De tényleg szükségem lenne h vki meghalgasson és nem a fb -n élő ismerőseimnek akarom ilyen személytelenül kiadni magamból ezeket :S
nem mert taszítod őket.
képzeld ez egy negatív erőtér ami mindent taszít.
pl mint Nagatonak a Bansho Tenin!
de én úgy tudok kilábalni ha viccelődök vkivel :)szval nem jók az emósok mert ilyenkor az a jó ha vmi pozitív dolgot tudnak inkább mondani és akkor arra már én is jól reagálok, csak így a kezdés nehézkes..
ésnem kell h sajnálkozzanak meg ölelgessenek, attól kiráz a hideg..
úgy vagyok vele h sztem érdemes megpróbálni mert ennél roszabb már nem lehet max jobb :D
Most már értem nem nő kell neked VODKA meg SÖR. Na akkor egészségünkre.
3-as voltam
1 hete?hát az nem tragédia!!!
várj kicsit addig amíg letisztulsz. nem tudom mi miatt vagy ilyen állapotban. De ha 2 hétig nem űzöd a vadkan szerepét nem fog a világ összedőlni. Mások évekig depressziósak és magányosak. Ha kicsit jobban érzed magad és megnyílsz utánna csajozhatsz ezerrel.
1 hétnél tovább még sose voltam rossz kedvű, sőt ma már el is múlt kb az egész :D
Viszont így meg már akar a fene csajozni ha minden jó :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!