Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn vagy élőbe könnyebb csajozni?
A férjemmel ilyen társkeresőn ismerkedtünk meg. Nem fejtem ki bővebben. Annyi a lényeg, hogy Ő 2 hete volt regisztálva, amikor írt 5 lánynak, ebből 3 válaszolt is. 1-2 levél után pedig csak én maradtam, mert a többi lány már nem érdekelte....
így is lehet :D
meg úgy is hogy én fél éve voltam fent...több randin és kisebb kapcsolati próbálkozáson voltam túl, mire megismerkedtünk.
Illetve még a társkereső előtt, chatről is volt 2 kapcsolatom.
Élőben 1x próbálkoztam régebben, az egyik barátnőm bátyjával. Az nem jött össze. Igaz nem is tetszett igazán a srác.
27/N
A csajozást én mondjuk kb a diszkós ismerkedésnek tartom, de amúgy változó mikor hol lehet ismerkedni.
Élőben is volt hogy kolis voltam, sütöttünk palacsintát, körbekínáltam a csajokat, egyikkel eldumáltam, áthívtam filmezni, és onnantól lehet ismerkedni tovább.
De neten is lehet, sztem a lényeg az, hogy leszűrd kinek mennyire komolyak a szándékai, másrészt hamar keríts sort egy igazi talira, onnantól meg élesben megy az egész.
Meg persze embere is válogatja akinek élőben megy az nem fog társkeresővel szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!