Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtörtént már veletek hogy megtetszett valaki és te is neki, viszont foglalt vagy, de ő kitartóan el akar csábítani? S mivel neked is tetszik nehezen tudsz ellenállni?
Figyelt kérdés
2013. dec. 29. 17:02
11/17 anonim válasza:
10-es, ez a baj. Hogy nem kéne zaklatnia. De igen is, kéne. Akkor nem szeret. A zaklatás mögött szeretet bújik, és neked oda kell magad adnod, kivéve ha nem egy alkoholista unszimpatikus feleségverő valaki. Ha normális férfi ember, és zaklat, az rendben van, mert akkor szeret igazán. Akkor kell félni, ha már nem zaklat. Egyébként ez a szó sajnos eléggé tévesen él a köznyelvben. Én szerintem a negatív zaklatás az, amikor valakit erőszakosan, negatívan nem hagyunk békén, vagy fenyegetjük, esetleg késsel támadjuk. És a pozitív zaklatás pedig, hogy ott hagy az ajtód előtt egy nagy kosár ajándékcsomagot, ékszert, meglep, kedveskedik... Szóval ez a fogalom azért eléggé szélsőséges. Szerintem egy igazi nőnek be kell adnia a derekát idővel, meghódíthatónak kell lennie. Ha nem meghódítható, nem is igazi nő.
12/17 anonim válasza:
Ahogy tudom, a közvélemény szerint már a zaklatás kizárja, hogy az illető normális legyen. Nem csak a fenyegetés lehet ijesztő, hanem a molesztálás is. Ha például egy idegen lefog és megfogdossa az intimebb testrészeimet a buszon, azt nem kedves gesztusnak veszem. De a legtöbben még annak sem örülnek, ha valaki bámulja őket, az is lehet jó esetben idegesítő, rosszabb esetben ijesztő. A zaklatás épphogy önző és tiszteletlen dolog, hiszen a zaklatót nem érdekli, hogy a másik nem akar kapcsolatot vele, csak magával és a saját vágyaival van elfoglalva. Az a felfogás meg külön felháborító és sajnos gyakori, hogy egy nőnek nem lehet saját ízlése és önálló akarata, engednie KELL a férfi erőszakoskodásának. El tudom dönteni, kihez vonzódom, köszönöm szépen. Ha egy fiút üldözne egy lány a szerelmével, akitől a fiú semmit sem akar, akkor is azt gondolnád, hogy a fiú köteles idővel beleszeretni a lányba, csak mert az kitartó volt? Nekem Helena is ellenszenves lett emiatt a Minden jó, ha a vége jó-ból, még ha hivatalosan Bertram lett is a gonosz, mert merészelt nem beleszeretni.
13/17 anonim válasza:
Haha..:) Hát az a fogdosás az már a ló túlsó oldala.. az tényleg nem fér bele, szerintem az tapintatlanság. A férfiak meg úgy működnek, elég sok, aki határozott, céltudatos, erős férfi, hogy keresztülviszik mindig a számításaik.. Hiszen nektek nőknek is ez kell, egy erős férfi, aki mellett biztonságban vagytok. Innen jön nekünk az, hogy nincs lehetetlen, ha akarjuk, el kell érni, férfiak vagyunk. És innen jön az is, hogy ha kell a nő, akkor kell a nő. Nem vitatkozhat. De mindenben másban igen. És mindenben másban szabadságot adunk neki, hiszen a legjobbat akarjuk neki. De azt azért hozzá kell tenni, hogy férfi és férfi közt is van különbség. Természetesen most egy normális, elegáns gentleman-re gondolok, nem egy szakadt alkoholista agresszív valakire. Egyébként az én oldalamról én engednék a lánynak... még ha annyira nem is jön be, nem is az esetem... ami nem történhet nagyon, mert azért egy csúnya lány észreveszi magát, ha egy szép férfira nyomul. Talán csak úgy történhet ilyen, ha kicsi az eltérés.
14/17 Költőnő? válasza:
ha foglalt vagyok és visszautasítok vki, akkor fogadja el :(
15/17 anonim válasza:
A legelegánsabb úriember sem tetszhet mindenkinek. Ha NEKEM nem tetszik, és nemet mondok neki, azt értse meg és tartsa tiszteletben. Méltóságteljesebb is nem megalázkodni egy kapcsolatért, mert te sem érsz kevesebbet, ezért küzdeni sem fogsz többet, mint amennyit neki kellett a te érdeklődésedért. Az tényleg lehet, hogy egy nő ritkán zaklat egy férfit, mert mi nem hisszük, hogy egy másik érző lény alanyi jogon jár nekünk, és nincs beleszólása, de képzeld el, mi lenne, ha egy csúnya nő is férfimódra gondolkodna, és azt hinné, hogy a kitartása elég ahhoz, hogy akárki beleszeressen. A nő is ember, nem háziállat, nem tárgy, nekünk is jogunk van beleszólni a saját szerelmi életünkbe.
16/17 anonim válasza:
Ááá, szerintem a nők jobban zaklatnak, mint a férfiak..:) Legalábbis én több nőt nem tudtam elküldeni simán, vagy volt aki mindig feljárkált a lakásomra... De azok teljesen más kategória is voltak, mint én. Én csak kétszer nyomultam nagyon lányra, az egyik a volt bnőm volt, a másik meg egy másik csaj, viszont nagyon tetszettem én is neki, meg teljesen összeillettünk. Csak valaki gyorsabb volt nálam, és ezért mindenáron vissza akartam csinálni.
17/17 anonim válasza:
Kit érdekel a kategória, kitartóak voltak, a tulajdonuk lettél, teljesítsd a kötelességedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!