Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvagyok keseredve! Lehetséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvagyok keseredve! Lehetséges ez? (lent)

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és az o.b mini tampont se tudtam felhelyezni mert nagyon fájt szóval inkább hagytam és az lenne a kérédésem ha a tampon nem megy be akkor majd ha oda kerül a sor a barátom se fog belémférni??
2009. nov. 27. 18:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha kisebb a farka, akkor minden további nélkül.
2009. nov. 27. 18:31
 2/8 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg!

Én sem használhatok tampont, 2x használtam életembe,mind a 2x nőgyógyásznál kötöttem ki, gyulladásom lett töle.

De sok felől hallottam már, hogy felsértheti a hüvelyt, pl az osztályab nálunk 5 ilyen lányi is van aki nem használhat tampont. Megkerestem a magamnak legmegfelelőbb betétet,a legkényelmesebbet, és azzal próbálom túlélni azt az 5 napot!:) Jah és nyugi,a barátoddal nem lesz semmi gond, nem is szokott azzal lenni, nekem sem volt:)

2009. nov. 27. 18:37
 3/8 anonim ***** válasza:
15 évesen még ne a leendő barátod farkán gondolkodj. én már nem vok szűz, és mégis kényelmetlen tampont feltennem, ugyh te se aggodj. mikor már arra kerül a sor, be fog az menni, ne izgulj.
2009. nov. 27. 18:38
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszolókat jó hát 15 vok de mondjuk mingyá 16 de utolsó neked nem mindegy hogy mennyi vagyok am ha kiritizálni tudsz akk inkább ne irj és ez csak úgy az eszembe jutott hirtelen mert megvoltam ilyedve
2009. nov. 27. 18:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Amíg szűz vagy ne is használj tampont! Amúgy is egészségtelen!
2009. nov. 27. 18:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Első pár próbálkozáskor nekem sem sikerült feltenni a tampont(szűz vagyok).Aztán hanyagoltam kicsit a dolgot,de közbe amikor masztiztam nem csak a csiklómat izgattam,hanem - persze tiszta kézzel - bedugtam az ujjam.Így kitapasztaltam milyen a hüvely,merre kell tenni majd a tampont és így sikerült utána feltenni;)

Próbáld ki Te is ezt,hátha bejön neked is:)

Ami pedig az első együttlétet illeti,szerintem ne aggódj még ezen.Ha a barátod majd figyel rád,hosszú előjáték lesz,jól felizgat és nedves leszel akkor azt gondolom/hallottam,hogy túlélhető.

15/L

2009. nov. 27. 18:58
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a normális válaszokat:D
2009. nov. 27. 19:02
 8/8 anonim válasza:

szerintem se aggódj, ha nem megy, majd összejön.

én is a nőgyógyászaton kötöttem ki anno... utána megpróbáltam újra 1 évre rá durván és működött. nem is annyira a hüvelyt kell ismerni, sztem, inkább a szűzhártyádat. ha több lyuk van rajta, nem mind1, h melyiken akarod kihúzni... az fáj ám rendesen :S

a szexszel pedig ráérsz akkor foglalkozni, ha lesz egy komoly barátod, és fél év (sztem ennyi kell azért főleg az elsőnél...) eltelik, és kívánod! - ez fontos! le kell szarni, és kidobni, ha nem képes fölfogni, h te mit gondolsz! - akkor majd meglátod h milyen lesz.

én már normál tampont használok, és a pasim is belém fér (de rossz ezt így leírni :s :) )

2009. nov. 28. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!