Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan srácok akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan srácok akik nem isznak alkoholt?

Figyelt kérdés
Csak néha nem hogy lemennek a haverokkal inni a kocsmába?
2009. nov. 27. 17:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én sem értem mért kell inni minden kamasznak.

De még jó hogy vannak ilyen normális emberek! Büszkék lehetek magatokra!

2009. nov. 27. 18:23
 12/16 anonim ***** válasza:

Nemiszom, egyáltalán, ráadásul az edézsemből kifolyólag még ha szeretnék se lenne nagyonjó:D de még indíttatásom sincs rá

cigi drogot meg egyszerüen undorítónak találom

16F

2009. nov. 27. 19:18
 13/16 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem iszom. Szilveszterkor sem iszom meg csak a pohár negyedét.
2009. nov. 27. 19:47
 14/16 anonim ***** válasza:
nem cigizek mert sportolok de az alkoholt azt nem vetem meg...szeretek elmenni a baráti társasággal piálni majd bulizni is akár!!
2009. nov. 27. 21:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Ja, absztinenseknek hívják őket.
2009. nov. 27. 22:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Én kb. 21 éves koromig nem ittam egy kortyot sem. Aztán meg igen... sztem egyikkel sincs probléma :)
2009. nov. 27. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!